Maski 'de hizmet kalitesi adeta devrim yaratıyor.

Maski, su ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında 

Maski, su ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında  yoğun çalışmalar sürdürmekle beraber, kentte yaşanan olası sorunlara hızlı ve etkin şekilde müdahale ederek vatandaşın mağduriyetini  gidermeyi de sürdürüyor.

Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile vatandaşın memnuniyetini kazanan Maski’ de hizmet kalitesi adeta devrim yaratıyor.

Malatya  Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (Maski) ekipleri, yeni şebeke döşeme çalışmalarının yanı sıra ,onarım ve arıza çalışmalarına da devam ediyor. Kentin birçok noktasında gerçekleştirilen su ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları ile verimli bir sezon geçiren ekipler, yaşanan olası sorunlara da anında müdahale ederek ,Vatandaşın su ve kanalizasyon konusundaki sıkıntılarını gidermek için gayretle çalışıyor ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek için ekipler 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Görev başında olan tüm Maski çalışanlarının da  özverili ve duyarlı çalışmaları vatandaşın memnuniyetini fazlasıyla artırıyor. Arıza bildirimlerinin anında değerlendirilmesi ve ekiplerin en fazla 15 dk’ da adrese ulaşmaları kurumun hizmet kalitesini açıkca göstermektedir. Maski ‘deki çalışma  koşulları nasıldır bilemiyorum ama ekipteki personelin nasıl çalıştığına birebir şahit olduğum için sarf  edilen emeğin hiçe sayılmaması gerektiğini düşünüyorum . Su ve kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğüne ve tüm  personeline  kaliteli hizmet anlayışı ve vatandaşa verilen değerden dolayı  teşekkür ediyorum.

Bu kadar uzman kadro ve kaliteli hizmet anlayışının mevcut olduğu  kurumda iş makinalarının da yenilenmesi durumunda hizmet kalitesinin daha fazla artacağını da belirmek istiyorum.

FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme