MASİAD Yönetim Kurulu Battalgazi Belediyesini Ziyaret Etti

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği ( MASİAD )Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (  MASİAD )Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacı DEMİRHAN, Mehmet Kavuşturan, Banu ALGÜL ŞEFTALİCİOĞLU ve Rıfat YÜCEL Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN’ı ziyaret etti.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR yapılan ziyarette Selahattin GÜRKAN’a dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. GÜNGÖR Malatya’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Amaçlarının her zaman Malatya’ya hizmet etmek olduklarını vurgulayan GÜNGÖR Battalgazi Belediyesinin de her zaman aynı ruh ve enerji ile hizmetlerini sürdürdüklerini dile getirdi. Yeni hizmet binalarının da bu enerjinin bir yansıması olduğunu, Malatya’ya yakışan eser ile de taçlandırdıklarını belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN makamında gerçekleştirilen bu ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirdi ve MASİAD yöneticilerine teşekkürlerini sundu. Başkan GÜRKAN yeni hizmet binaları ve projeleri hakkında MASİAD yöneticilerine bilgiler sundu. GÜRKAN “  Yeni hizmet binamızı konumlandırırken ve projelendirirken ileriye dönük bir eser bırakmayı hedefledik, ortaya çıkan eser ile sanırım bunu başardık. Akıllı bina olarak tasarlanan binamızın yapım süresi 14 ay gibi kısa süre olup, mevcut durumda sekiz ayrı binada hizmet veren Battalgazi Belediyesi, yeni hizmet binası ile tüm birimleri bir araya toplayarak vatandaşlarımızın hizmete erişimini tek merkezden sağlayarak zaman ve kaynak israfının önüne geçmek olmuştur. Hizmet binamız birçok noktada oldukça donanımlıdır. Hizmet ofisleri, kat arşivleri, toplantı salonları,350 kişilik konferans salonu, eğitim salonu, spor aktivite salonu gibi birçok alana sahiptir. Yapımı tamamlanan hizmet binamızın bazı eksiklikleri kaldı ve bunları da en kısa süreçte tamamlayarak Malatya’mıza yakışır bir hizmet binası ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bunun haricinde birçok projemizi de faaliyetlerini sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm projelerimizde temel amacımız geleceğe kalıcı ve etkin eserler bırakmaktır. Yaptığımız ve yapımı süren projelerimiz ise; Üniversiteye yaptığımız Rehabilitasyon Merkezi, Yaşam Merkezi, Engelli Merkezi, İspendere Sosyal Tesisi,  Asfalt Üretim Tesisi gibi adını sayamadığız birçok projelerimiz bulunmaktadır. Kentimize, vatandaşlarımıza hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. MASİAD yöneticilerine de yaptıkları bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunar, ortak hedefimizin Malatya’yı kalkınmak olduğunu ve bu yolda güzel çalışmalara imza atacağımıza inanmaktayım”  dedi.

 

Bakmadan Geçme