MASİAD'dan Ziyaret

Malatya Sanayici ve iş Adamları Derneği Baykanlar Tekstil firmasını ziyaret ederek firmanın bölgeye sağladığı katkılardan bahsedildi.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İbrahim GÜNGÖR, Başkan Yardımcıları Alp Giray GÜLTEKİN ve Banu ALGÜL ŞEFTALİCİOĞLU ve MASİAD üyelerinden Hacı DEMİRHAN, Aydın ARISAL, Gülseren BİLGİÇ Baykanlar Tekstil firma sahibi Erkan Baykan tarafından ağırlanarak, fabrikada incelemelerde bulundular.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR öncelikli olarak böyle bir fabrikayı bölgemize kazandırdığı için Erkan beye şahsım ve derneğim adına sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen yatırım büyük çapta bir yatırım olup, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacak bir tesistir. Bu tür yatırımların hem bölgemizde hem de ülkemizde gerçekleştirilmesini canı gönülden talep ediyoruz. MASİAD olarak bu kıymetli yatırımı bölgemize kazandıran Erkan beye her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ederek, bu yatırımı bizlere kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Baykanlar Tekstil firma sahibi Erkan BAYKAN ” Yapmış olduğunuz bu anlamlı ve değerli ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Tüm ünitelerimiz Avrupa menşeli olup çevre dostu bir fabrikadır. Fabrikamızda yaklaşık 1200 kişi istihdam etmektedir. Fabrika yatırımı kararı aldığımızda bölgesel ve yerel kalkınmanın sağlanmasında katkıda bulunmak, yörede istihdamı arttırmak ve bu yörede yatırım yapılması konusunda diğer iş insanlarına da örnek oluşturmak, birazda toplumsal huzur ve barışın devamına katkı sağlamak düşüncesiyle bu yatırımı burada yaptık.” değerlendirmesini yaptı. Ayrıca Erkan Baykan gerçekleştirilen ziyaret için MASİAD yönetimi ve üyelerine bir kez daha teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağını dile getirdi.

Bakmadan Geçme