Marasalı Ensaf İle Bir Arada

SEÇİLDİĞİMİZ TAKDİRDE ESNAFIN SIKINTILARINI VE EKONOMİK PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında, Halep Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi. Esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıların dile getiren Marasalı, seçildikleri takdirde bütün ekonomik problemlerin çözüleceği mesajını verdi.

 

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı seçim ziyaretlerine hız verdi. Bu kapsamda Halep Caddesi esnafını ziyaret eden Marasalı, yerel seçimlerde destek istedi.

 

Seçimlere kısa bir zaman kaldığını hatırlatan Marasalı, Halep Caddesi’nde yaşanan en büyük sorunun otopark olduğunu ve bu sorunu çözeceklerini söyledi. Marasalı, “Bugün 14 Şubat 2019. 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Halep Caddesi’nde esnafımızın dertlerini dinliyoruz. Bu bölgeye yapılacak olan işleri konuşuyoruz. Bu bölgede de Malatya’nın en büyük problemlerinden biri olan tek merkezlilikten kaynaklanan otopark problemi var. Bu otopark problemini gidereceğiz. Hangi mantıkla gidereceğiz? 14 Şubat ruhuyla severek gidereceğiz. Malatya halkını seveceğiz.” diye konuştu.

 

Ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Marasalı, Halep Caddesi’nin şenlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Marasalı, “Hizmet etme aşkıyla hareket edersek umut ediyorum ki problemler çözülecek. Esnafımızın işleri durgun, onlara hayırlı işler diliyoruz. Ekonominin parasızlıktan, durgunluktan kıvrandığının göstergelerinden biri Halep Caddesi. Bundan dolayı esnafımız adına üzülüyoruz. Buranın en iyi şekilde şenlenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kaydetti.  

 

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt ise, Halep Caddesi’nin sakin olduğundan yakınarak, tek dertlerinin vatandaşların elinden tutup dertlerine derman olmak olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme