Malatya'nın Ürünleri Ankara'da Sergileniyor

Kurumlar tanıtım yaparken, esnaflar satış yapıyor

12-15 Ekim tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Malatya Tanıtım Günleri’nde Malatya’nın ürünleri Ankara’da sergileniyor.

Tanıtım Günleri’nde yaklaşık 50 stant açılırken, bu stantların bazılarında tanıtım, bazılarında ise satış yapılıyor. Organizasyonda stant açan kurumlar, alanlarıyla ilgili değerleri çeşitli materyallerle ziyaretçilerine anlatıyor. Esnaflar ise başta kayısı ve ürünleri olmak üzere Malatya’nın diğer lezzetlerini halka sunarak, ticaret yapıyorlar.

AKM’de kuru gıdalar, çadırda leziz yemekler

Malatya Tanıtım Günleri, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki iki alanda devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi binası içerisinde kurulan stantlarda, kamu kurum ve kuruluşların tanıtımları ile Malatya’nın kuru gıdalarının tanıtım ve satışı yapılırken, kurulan çadırda ise Malatya’nın leziz yemekleri vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, Malatya’nın meşhur ürünlerinden tadarak, bol bol alışveriş yapıyorlar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, etkinliğin her yıl düzenli olarak yapılmasını istiyorlar.

 

Bakmadan Geçme