Malatya'nın Altyapı Ve Üstyapı İhtiyaçlarını Meston Karşılıyor

Kalker Ocağı Kırma ve Eleme tesisinde incelemelerde bulunan Başkan Polat

Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımlarda kendi imkân ve kaynaklarını kullanmaya büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MESTON bünyesinde kurulan Kalker Ocağı Kırma ve Eleme tesisiyle de asfalt ve beton elemanları malzemelerini kendisi üretiyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MESTON bünyesinde kurulan Kalker Ocağı Kırma ve Eleme Tesisinde incelemelerde bulunarak MESTON Genel Müdürü Hulusi Boyraz’dan tesisteki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MESTON birçok alanda üretim yapıyor

Kısa süre içerisinde üretime geçecek tesisin Büyükşehir Belediyesi ve MESTON’un kendi ihtiyaçlarına yönelik üretim yapacağını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Esinlik Şirketimiz Malatya’mız için önemli bir değer. Yapmış olduğu çalışmalarla birçok alanda hizmet üreten şirketimiz kendi içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı üç ayrı şirkete bölünerek hizmetlerine devam etmekte. Belediye Sosyal Tesislerinin işletildiği BELSOS, Kent Mobilyaları, beton elemanları ve taş ocaklarını içerisine alan MESTON bir diğeri de Esenlik Şirketi olmak üzere üç şirket olarak Malatya’mıza hizmet üretmeye devam ediyor.

Esenlik Şirketimizin üç ayrı şirkete ayrılarak hizmet vermesindeki amaç, dinamik, hızlı ve karar alma mekanizmalarının daha verimli bir şekilde değerlendirilmesiydi. MESTON şirketimiz Malatya Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu birçok altyapı ve üstyapı çalışmalarında üretim yapmaktadır. Kent Mobilyaları ile üstyapıya hizmet üretirken beton elemanları ile de altyapıda ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi yapılmaktadır. Bu tesisin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme