Malatyalı Yönetmenin Yeni Filmi 'O İş Bende' Vizyona Giriyor

(MAKSAT) Malatya Kültür Sanat ve Turizm dernek başkanı oyuncu yönetmen Ömer Konakçı yaptığı açıklamada: '19 Nisanda vizyona girecek olan O İş Bende filminin yönetmeni Haydar Işık ve oyuncuları 22 Nisan Pazartesi günü filmi seyircilerle birlikte seyretmek için Malatya'ya geliyor.

(MAKSAT) Malatya Kültür Sanat ve Turizm dernek başkanı oyuncu yönetmen Ömer Konakçı yaptığı açıklamada: “19 Nisanda vizyona girecek olan O İş Bende filminin yönetmeni Haydar Işık ve oyuncuları 22 Nisan Pazartesi günü filmi seyircilerle birlikte seyretmek için Malatya’ya geliyor. Film sonrası seyircilerle söyleşinin yapılacağı bu etkinliğimize bütün sinemaseverlerimiz davetlidir. Bu filmde yine Yusuf Karaoğul ve Tarkan Köylü olmak üzere 2 Malatyalı sanatçı yer almaktadır. Malatya’yı ne kadar çok sevdiğini her daim ifade eden ve her projesinde Malatyalı genç sanatçılara fırsat veren Haydar ışık hocamıza destek verip filmi izlemeliyiz” dedi.

Komedi türündeki O İş Bende, iflas eden babasının borçlarını ödemeye çalışırken kendisini türlü maceraların içerisine sokan genç bir adamın hikâyesini konu ediyor.

Varlıklı bir iş adamının oğlu olan Mert'in imrenilecek bir hayatı vardır. Her istediğini elde edip, sefa içinde yaşayan Mert'in hayatı, babasının iflas etmesi ile alt üst olur. Üstüne bir de babasının rahatsızlanması, her şeyin daha da kötü bir hal almasını sağlar. Babasının borçlarını üstlenmek zorunda kalan Mert, borçları ödemenin yollarını ararken kendisini türlü maceraların içerisinde bulur. Filmin oyuncu kadrosunda Nilay Toprak, Doğuş, Selahattin Taşdöğen, Metin Keçeci, Ümit Acar, Betizm,Nez Demir, Erdi Ünver, Esra Sönmezer, Tarkan Köylü ve Burhan Çelik yer alıyor.

Program 22 Nisan Pazartesi günü 19.00da Yeşil Sinemada

Bakmadan Geçme