Malatya'ya 17 Katrilyon Yatırım Gerçekleştirdik

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin; "Her yapmış olduğumuz çalışma inanın bizden önceki hükümetlerin tamamından kat ve kat daha fazlasıydı.Malatya'mıza şuana kadar 17 katrilyon liraya yakın 2018 dahil olunca bir yatırımı gerçekleştirmişiz" dedi.

AK Parti Kale İlçe Teşkilatı danışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Teşkilatı Üyeleri, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Zeytin Dalı Terörle Mücadele Operasyonuna değinerek;" Ülkemiz güneyimizden açılan bu terör koridorunu bertaraf edecektir.  Bizim Suriye ile 910 km, Irak ile 331 km sınırımız var. Biz neden buradayız diyenlere şunu söylemek isterim 11 bin km ve hatta okyanus ötesinden gelip buraya yerleşenlere hiçbir şey diyemeyenler bize burada ne işiniz var diyemezler" dedi.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ise ilçe belediyesi olarak yaptıkları yatırımlar hakkın bilgi verdi. Akdemir;" Daha önce ilçemiz üç beş köye hitap ediyordu biz bunu bütün ilçeye yaymaya başladık." dedi.

 Milletvekili Mustafa Şahin AK Parti hükümetlerinin yatırımlarını anlatarak; "İster Kale ölçeğinde olsun, ister Malatya ölçeğinde olsun, isterse Türkiye genelinde olsun bunların hizmet vermiş olduğumuz alanların tamamında devasa çalışmalar yaptık. Her yapmış olduğumuz çalışma inanın bizden önceki hükümetlerin tamamından kat ve kat daha fazlasıydı. Malatya'mıza şuana kadar 17 katrilyon liraya yakın 2018 dahil olunca bir yatırımı gerçekleştirmişiz" dedi.

Bakmadan Geçme