Malatya Türkiye'deki Sayılı İllerden Biri Haline Gelecektir

TSO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Başkan Gürkan,

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sadıkoğlu: Sayın Başkanımız bütün kesimlerin teveccühünü kazanmıştır

Yerel Seçimlerin Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulunan TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Yerel Seçimlerde halkın iradesi sandığa yansımıştır. Sandıklarda insanların sempatisini kazanan, yıllardan beri yaptığı hizmetlerden dolayı Malatyalıların sahiplenmiş olduğu Sayın Başkan bütün kesimlerin teveccühünü alarak seçimleri kazanmıştır. Bizlerinde değer verdiği her zaman yanında olacağımız Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan bizleri gururlandırmıştır. Bundan sonraki süreçte de her zaman başkanımızla birlikte olacağız” şeklinde konuştu.

Gürkan: Malatya’yı ileri taşıyacağız

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise konuşmasında, “TSO önemli bir kuruluştur. Malatya ekonomisinde lokomotif bir görev üstlenmektedir. Bizlerde Malatya ticari faaliyetlerinin aktif hale gelmesi, istihdamın daha geniş bir yapıya kavuşması ve üretimin artması noktasında Ticaret Sanayi Odamız ile diğer odalar ve kurumlarımızla birlikte ortak bir çalışma içerisinde olacağız. Bu şekilde yapılacak bir çalışma ile başarıya ulaşılacağına inanıyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’yı geçmişine layık geleceğine hazırlama noktasında gayret göstereceklerini ifade eden Başkan Gürkan, “Malatya’yı ileri taşıyacağız. Malatya’nın sosyal sermayesi dediğimiz beşeri sermayesini aktif hale getirdiğimiz zaman, Malatya Türkiye’deki sayılı illerden biri haline gelecektir” şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme