Malatya Ortak Sevdamız

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Bilgili'den birlik beraberlik çağrısı yapıldı

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Süleyman Bilgili'den birlik beraberlik çağrısı yapıldı. Malatyalıların Ankarada sesi soluğu olan Ankara Malatyalılar Derneği Ankarada bulunan bütün derneklere birlik beraberlik içinde olacaklarını ve malatya üst kimliğini en üst seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını belırttı. ankara malatyalılar dernek başkanı süleyman bilgili, dernek müdürü yusuf gül ve yönetim kurulu birlik beraberlığin önemine vurgu yaparak malatya ortak sevdamız diyorlar. dernek başkanı süleyman bılgılı'nin yapmış olduğu yazılı basın açıklaması

değerli hemşerilerim

"Ankara Malatyalı lar derneği başkanımız sayın battal yıldız bey in ankara milletvekili adayı olmak üzere istifası sonucunda yönet im kurulu başkanlığa seçilmiş bulunmaktayım.

ankara malatyalılar derneği bir üst çatı derneği olup ankara da yaşayan malatya lı hemşerilerimizin kurmuş olduğu 2o nin üzerindeki köy ve ilçe derneklerinin bir araya gelip oluşturduğu bir dernek olup, birimiz hepimiz,hepimiz birimiz düşüncesi ile hareket etmektedir.
ankara da bulunan yaklaşık 80.000 malatyalı hemşerilerimize ulaşmaya çalışarak aralarında köprü olmaya, iyi günde kötü günde birlikte olup malatya kültürünü ankara da yaşatmaya çalışıyoruz.
malatya nın sesi olup yola çıkan tüm yönetim kurulu üyelerimizle dernek başkanlarımızla, gençlik temsilcilerimizle, kadın kollarımızla aynı anlayışta yolumuza devam edeceğiz.
ankara da olan tüm kurumlarla hemşeri dernekleri ile diğer derneklerle iyi ilişkiler kuracağız .
her alanda güçlü olacağız.

bürokraside
ticarette,
eğitimde,
sağlıkta,
sporda,

kısaca her alanda sizlere layık olmaya çalışacağız.
malatyamızın bir arada yaşama kültürünün yüzü olup hoş görü ve kardeşlik duygularımızı yaşatmaya devam edeceğiz
ankara malatyalılar derneği ilke olarak şimdiye kadar bir birliktelik sağlamış en üst kimlik malatya sloğanıyla hareket ederek bundan sonrada yeni bir rehber veya klavuz aramayarak siyasi ve şahsi çıkarların dışında kalmak üzere siz hemşerilerimizle beraber olmak istiyoruz.

bir önceki dönemlerde görev yapan sayın yakup demir ve ekibine,görevi teslim aldığım sayın battal yıldız başkanımıza,dernek başkanlarımıza , kadın kollarına ,gençlik kollarına ve dernek müdürümüze siz değerli hemşerilerime teşekkür ederek, sizlerle yola devam etmekten onur duyacağımı bildiririm.

başarının doyumu yoktur, başarısızlığın bahanesi olamaz.

süleyman bilgili
ankara malatyalılar derneği yönetim kurulu başkanı

 

Bakmadan Geçme