Malatya'mıza Halkbankası Bölge Müdürlüğü Kuruluyor

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Şuanda en fazla büyüyen ülkeler arasındayız. G-20 ülkeleri içerisinde de üçüncü sıradayız. Türkiye bir çok badire ve darbeyi atlattı. Yapılmak istenen ekonomik darbeyi de atlatacağız" dedi.

  Halkbank Beydağı Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Çalık, "Malatya'mızda uzun zaman beri esnaf ve sanayicilerimizin bizden talep etmiş olduğu Halkbankası'nın Bölge Müdürlüğü'nün Malatya'ya kurulması istemiydi. Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşmede esnaf ve sanayicilerimizin talebini ilettik. Malatya'ya Halkbankası Bölge Müdürlüğü'nün kurulmasını arzu ettiğimizi söyledik. Kısa sürede çalışmalar tamamlandı. Malatya'mıza bölge müdürlüğü kuruluyor. Sivas, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerimizin bağlanacağı bölge müdürlüğümüz Malatya'mızda Halkbank Beydağı Şubesi'nde kurulmuş olacak. Yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte bölgemize hizmet edecek" dedi.

  Çalık, Malatya'nın istihdam kapasitesiyle bölgenin cazibe merkezi olduğunu kaydederek, "Cazibe merkezlerinden almış olduğu desteklerle altıncı bölge teşviklerinin hepsinden istifade edecek pozisyonda olan ilk olarak Halkbankası Bölge Müdürlüğü'nün buraya gelmesi hem sanayicilerimizin hem ticaret erbaplarımızın hem de esnafımızın elini çok ciddi manada güçlendirecek" diye konuştu.

 Türkiye ekonomisinin ilk çeyrekte yüzde 7,4 büyüdüğünü aktaran Çalık, "Felaket tellallığı yapanlara da büyüme rakamlarının çok ciddi manada cevap olduğunu düşünüyorum. Şuanda en fazla büyüyen ülkeler arasındayız. G-20 ülkeleri içerisinde de üçüncü sıradayız. Türkiye bir çok badire ve darbeyi atlattı. Yapılmak istenen ekonomik darbeyi de atlatacağız" dedi.

Bakmadan Geçme