Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Nurdağı'na Mücbir Sebep Müjdesi!

Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Nurdağı'na Mücbir Sebep Müjdesi!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, müjdeli haberi duyurdu: Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Nurdağı için mücbir sebep yeniden uzatıldı.
6 Şubat depremlerinde en çok etkilenen bölgelerde ekonomik faaliyetlerin sürdürülebilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile mücbir sebep ilan edilmişti. 
Edirne Haber ’de yer alan habere göre; Mayıs ayında sona erecek olan mücbir sebep uygulamasının yeniden uzatılacağı haberi AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan'dan geldi.
Babacan, yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti: "Mücbir Sebep Uygulaması Hakkında Bilgilendirme. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Zekeriya Kaya ile mücbir sebep uygulamasını konuştum. Esnafımızın talebi doğrultusunda, mücbir sebep uygulaması bir kez daha uzatılacak. Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, Nurdağı ve Islahiye’de uygulamanın uzatılması ile ilgili detaylar, bu ay içinde Bakanlığımız tarafından açıklanacak. Şehrimize ve esnafımıza hayırlı olsun..."
Bu gelişmeyle birlikte, söz konusu bölgelerdeki esnaf ve işletmeler, ekonomik faaliyetlerini sürdürme konusunda daha fazla destek görebilecekler. Mücbir sebep uygulamasının yeniden uzatılması, bölgedeki ekonomik canlılığın korunmasına katkı sağlayacak.

Bakmadan Geçme