Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan

''Milletimize bu yolculukta mahcup olmamak adına gecemizi gündüzümüze katarak kesintisiz hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz'

İstanbulda düzenlenen programla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan  adayı olarak açıklanan  Battalgazi  Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gönül Belediyeciliğinin ve hangi dilden, hangi dinden, hangi ırktan ya da mezhepten olursa olsun gönüllere giren bir hizmet anlayışı ile çıktığı bu kutsal yolda Belediyeciliği Malatya'da daha üst noktalara taşıyacaktır.
Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan  adayı olarak açıklanmasının ardından "Bugüne kadar olduğu gibi, Bundan sonra da; aynı aşkla, adaletle, güzel gününüzde de kötü gününüzde de her zaman yanınızda olacak ve sizlere hizmetkarlık yapmanın mutluluğunu yaşayacağız’’ sözleriyle Malatya’lılara seslenen Başkan Gürkan,’’ Şeffaf, Milletimizin tamamını kapsayan hizmet ağı ile Malatya'yı kuşatan Gönül Belediyeciliği anlayışıyla milletimize olan hizmet sevdamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Merhum şairimiz Yahya Kemal'in , 'Bir iklimin manzarası, mimarisi, halkı arasında ahenk varsa, orada gözlere bir vatan tablosu gözükür' şiirindeki dizeleri gibi şehir ahengini her anlamda oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Her rengin içinde olduğu 'Mutlu Bir Malatya Tablosu'nu el ele vererek birlikte yapacağız. Göreve başladığımız ilk günden bu zamana kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini sunan Malatyalı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme