Kursiyerler İş Hayatına Hazır

Elazığ Belediyesi'nin Kalkınma Bakanlığı SODES tarafından finanse edilen 'Lojistik Eğitim Merkezi Projesi'

Elazığ Belediyesi’nin Kalkınma Bakanlığı SODES tarafından finanse edilen “Lojistik Eğitim Merkezi Projesi” kursiyerleri eğitimlerin ardından stajlarını da başarılı bir şekilde tamamladı.

Elâzığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi tarafından verilen eğitimlerle genç girişimciler geleceğe emin adımlarla yürüyor. Kursiyerler yaklaşık 6 aylık bir eğitimin ardından stajlarını da tamamlayarak iş hayatına atıldılar.

Elâzığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi kursiyerleri bir çok alanda ders aldıklarını ve bilgi sahibi olduklarını, şimdi de teoride gördükleri eğitimleri staj ile pekiştirdiklerini belirterek bu imkânı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Elâzığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi’nde eğitim alan gençlerin çok hevesli olduğunu ve çalışmak istediklerini ifade eden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Yönetmeni Ali Cahit Turan, “ Böyle bir proje oluştuğu için kursiyerler de çok memnunlar. Biz gereken eğitimi vermeye çalıştık ama bu eğitimde ne kadar başarılı olduğumuzu onlar görev aldıklarında ortaya çıkacak. Lojistik sektöründe Elâzığ’da bir ilk olarak başlatılan bu hareketi Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başlatmış oluyor. Ben kendilerine gerçekten çok çok teşekkür ederim” dedi.

Kursiyerlerin staj gördüğü işletmenin Veri Takip Uzmanı İrem Sude Solmaz ise yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Yaklaşık 22 iş gününü stajyer arkadaşlarla birlikte geçirdik. Elâzığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi'nin projesi dâhilinde arkadaşlarla beraber başarılı bir eğitim süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Umarım arkadaşlar aldıkları eğitimleri iş hayatında da uygulayabilirler. Faydalı olduğumuzu düşünüyor, kendilerine başarılar diliyorum. Ayrıca bu projede çok büyük katkısı bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a da teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme