Kömüşhan'da 5 Bin Metrelik İçmesuyu Hattı Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Yazıhan ilçesinin Kömüşhan Mahallesi’nde toplam 5 bin metrelik içmesuyu çalışmasının 3 bin 500 metrelik isale hattı tamamlanırken, bin 500 metrelik şebeke hattı çalışmaları ise devam ediyor.

                        Mumcu: “3 bin 500 metrelik isale hattı çalışmalarını tamamladık

          Kömüşhan Mahallesi’nin içmesuyu altyapısını yenilediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “İçmesuyu sıkıntısı yaşayan mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz. Yazıhan Kömüşhan Mahallemizde Karasu’dan gelen su hattımızla ilgili problemi çözmek bir çalışma başlatmıştık. Mahallemizin şebeke hat uzunluğuyla birlikte, depodan terfi hattımızın toplam uzunluğu 5 bin metre. Bu 5 bin metrenin 3 bin 500 metrelik isale hattı kısmını tamamladık. Bin 500 metrelik şebeke hattı çalışmaları ise devam ediyor. Yatırımımızın maliyeti 450 bin TL. Daha önceki şebeke ömrünü doldurduğu için sık sık arızalar veriyordu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklerinden dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme