Kızılay'a bağışlanan adaklar Konukevi'nde değerlendiriliyor

Kızılay Malatya şubesine bağışlanan adaklar İnönü Üniversitesi tarafından işletilen Miad Konukevinde kalan ihtiyaç sahiplerine

Kızılay Malatya şubesine bağışlanan adaklar İnönü Üniversitesi tarafından işletilen Miad Konukevinde kalan ihtiyaç sahiplerine sıcak aş olması için üniversite ile ortak olarak bir çalışmaya girilmiş durumda.

Bağışçıları tarafından Türk Kızılayı’na bağışlanan adakların kesimi sonrasında söz alan Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın; “Bağışçılarımızın adaklarını en iyi nerede değerlendirebileceğimizi düşündükten sonra Sayın Rektör’ümüz Prof. Dr.Ahmet  KIZILAY’ın önderliğinde faaliyetine devam den Hasta ve Hasta Yakınları Konukevinde değerlendirmeye karar kıldık. Böylelikle konukevinde kalan hasta yakınlarının ve hastaların hem sofralarını zenginleştirdik hem de üniversitenin bu çalışmasına destek vermek istedik. Bu hizmetin desteklenmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu kapsamda değerli Malatyalıları Miad’ın ve Üniversitenin bu eşsiz çalışmasına destek sunmaya davet ediyoruz. Bu hizmetleri dolayısı ile gerek Sayın Rektörümüze, gerekse bir vakıf bilinci ile faaliyete devam eden bu tesisisin yöneticileri Önder Uyanık ve ekibine gerekse bu kalıcı eseri Malatya’ya hediye eden MİAD’a Malatya halkı adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Ardından adak bağışları konukevi ekibine teslim edildi.

Bakmadan Geçme