Kitapseverlerden Başkan Yanılmaz'a Teşekkür

KİTAP FUARI DOLUP TAŞIYOR

Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı doludizgin devam ediyor. Birçok yayınevi ile yazarın okurlarıyla buluştuğu fuar adeta dolup taşıyor.

Elazığlı vatandaşlar, öğrenciler, öğretmenler ve birçok kitapsever Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı’nda istedikleri kitabı alma imkânına kavuşuyor.

Kitap fuarında, kitapseverler almış oldukları kitapları yazarlara imzalatma fırsatı buluyor. Kapılarını sabah 10’ da açan fuar akşam 22’ye kadar ziyaretçilerini ağırlıyor. Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı’na gelen kitapseverler düşüncelerini şöyle dile getirdiler.

“Fuarda birçok yayınevinin olması hasebiyle çeşit çok fazla. Bütün stantları gezip kitapları inceleyeceğim. İçinde beğendiğim kitapları alıp yaz tatilinde okumayı düşünüyorum”

Bir diğer vatandaş ise “Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı’na okul arkadaşlarım ve öğretmenlerimle birlikte geldim. Herkesin gelmesi gereken bir fuar olmuş. Fuarın gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Herkese kitap okumayı tavsiye ediyorum diyen bir diğer ziyaretçi ise “Aradığımız birçok kitabı Elazığ Belediyesi 2.Kitap Fuarı’nda bulduk ve aldık. Şehrimize Kitap Fuarı’nı kazandıran Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme