Kırteke Akçadağ'da Açık Ara Önde…

2019 Yerel seçimler öncesi 81 Vilayette olduğu gibi Malatya ve ilçelerinde de seçim çalışmaları hız kazandı. Malatya Akçadağ ilçesinde de yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarına hız verirken, Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kırteke'nin ismi açık ara önde olarak gitmeye devam ediyor.

2019 Yerel seçimler öncesi 81 Vilayette olduğu gibi Malatya ve ilçelerinde de seçim çalışmaları hız kazandı.  Malatya Akçadağ ilçesinde de  yerel seçimler öncesi adaylar çalışmalarına hız verirken, Cumhur İttifakı adayı Mustafa Kırteke’nin ismi açık ara önde olarak gitmeye devam ediyor.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı ve Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkan  Yardımcısı Said Yalçın’a  Özel verdiğ röportaj da Cumhur İttifakı adayı Kırteke, “ Hedefimiz Akçadağ’a gelmeyen hizmetleri hemşehrilerime getirmek.Bizim için büyük işler yapmak iki kıtayı birbirine bağlamak değil, hemşehrilerimizin gönlüne köprü kurmaktır.Sadece dev projeler üretmek değil, büyük mutluluklar üretmektir. Gittiğimiz her mahallede Akçadağ’da büyük teveccühle karşılanıyorsak, demekki bizden beklenti büyük. Bizlerde bu büyük teveccühe layık olmak adına, Akçadağ belediyesini ben değil biz mantalitesi  ile yöneteceğimize hemşehrilerimize söz veriyoruz. Tüm gezilerimizde ve mahalle toplantılarımızda bu söze vurgu yapıyoruz. Ben değil biz mantalitesi ile belediyeyi yöneteceğiz.  Gönüllere dokunuyor ve işimizi gönülden yapıyoruz ve 31 Mart gecesi de gönülden yapacağız inşallah. “ifadelerini kullandı.

Tüm gücümüzü Akçadağlı hemşerilerinden aldığını belirten Cumhur İttifakı Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke, “ Yerel yönetimler anlamında tecrübe birikimimiz var. Mahalli idareler seçimlerinde Akçadağlı hemşerilerime yaklaşımım, ‘Gönüller Yapan Gönüller Kazanır’ sözüyle hareket ediyorum. Ve her gittiğim mahallede hemşehrilerime,Birlikte çalışıp, birlikte başarıcagız sözünü hatırlatıyorum. İnsan  şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, Gönlü aşkla dolu olanın şehri gülistan olur. Akçadağ’ı hak ettiği marka değerine taşımak adına çalışıyoruz” dedi.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın, Akçadağ kararını seçim bürosu açılışında verdi ama ciddi anlamda rakip var mı sizce sorusuna ise Kırteke, “ Biz Gönül Belediyeciliği kapsamında gönüllere girmeyi hedef aldık aday olduğumuz süreçten bu yana. Bunu da başardık. Biz ne söz vermiş isek, tüm projelerimizin arkasındayız. Cumhur ittifakının rakibi Akçadağ’da olmaz. Akçadağ’lı hemşehrilerim vatan sever, ve akabinde belediye işinin ise ehline verileceğini bilir. Ekibimiz ile birlikte, Cumhur ittifakı  AK Parti ve MHP ile Akçadağ’da tarih yazacağına inancım tamdır. Gönül belediyeciliğinde vatandaşların gönlüne girmek vardır gerisi teferruattır.” Şeklinde konuştu.

ALİ KAZGAN MAKAM ARACI BELEDİYE GARAJINDAYDI ..?

Adaylığını Bağımsız olarak yürüten ve mevcut Belediye Başkanı olan Ali Kazgan, bazı haber sitelerine Makam aracını kullanmıyor şeklindeki haberleri , basında yer almış takdir edilmişti. Nitekim çok  zaman geçmeden belediyenin iş makinaları ile kendi afişlerini kullanmak üzere çalıştırması tepki çekmişti.İş makinalarını kendi menfaatleri doğrultusunda afişlerini asmak üzere çalıştırması yetmediği gibi , basında yer alan ‘Makam Aracını Belediye Garajına’ koyması da sadece haberden ötesine geçmedi. Bugünde makam aracını  belediye garajından çıkartarak Akçadağ meydanında gezdirmesi de akıllarda sadece soru işareti bıraktı. Akçadağlılar bu konu üzerine haber merkezimizi arayarak , ‘Bu nasıl bir söz’ diyerek tepkilerini dile getirdi.

MUSTAFA KIRTEKE ANKETLERDE AÇIK ARA ÖNDE:

Cumhur ittifakı Ak Parti  Belediye Başkan Adayı Mustafa Kırteke,Akçadağ’da  anketlerde açık ara önde olduğu, ve bu büyük teveccüh karşısında Kırteke’nin çok rahat bir seçim geçireceği gelen bilgiler arasında.

Bakmadan Geçme