Kırteke Aday Adaylık Resmi Başvurusunu Yaptı

Yerel seçimler öncesi, AK Parti Akçadağ ilçesine belediye başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu Akçadağ ilçe başkanlığında kalabalık bir partili karşısında gerçekleştirdi.

Yerel seçimler öncesi, AK Parti Akçadağ ilçesine belediye başkanlığı için aday adaylık resmi başvurusunu Akçadağ ilçe başkanlığında  kalabalık bir partili karşısında gerçekleştirdi.

Aday adaylık başvurusunda AK Parti Akçadağ  Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke, "Öncelikle son zamanlarda , malesefe üzücü olaylar yaşadık. Şehitlerimize Allah'dan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye'nin başı saolsun diyorum.30 Mart'ta yapılacak olan  yerel seçimlerde  Akçadağ Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den aday adaylığımızın müracaatını gerçekleştirmek için buradayız. Akçadağ ilçemizi en üst düzeye taşıyacağımıza ben ve ekibim  inandık. Ve bu inançla bu kutlu davada  partimize hizmet adına yola çıktık. Şunu önemle belirtmek isterim ki, bu değerli görev bize verilirse,bizim yönetim anlayışımız adalet ve istişare olacaktır. Adalet ve istişareye dayalı ortak akılla yönetim tarzı ile hareket edeceğiz. Ayrıca aday adaylık sürecinde  partimiz adına birleştirici ve herkesi kucaklayıcı bir seçim yarışı büyük önem taşımaktadır. Partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımız çok kıymetli  ve değerli arkadaşlarımızıdr. Bu nedenle partimizin  vereceği karara sonuna kadar saygılı olacak, ve bu kutlu görev kime verilirse verilsin, partimizin kararı doğrultusunda  seçimlere Akçadağ ilçemizde AK Partinin  en yüksek oy oranı ile birinci çıkması için gereken çabayı göstereceğiz.  Cenab-ı Allah'dan bize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum."ifadelerini kullandı.

AK Parti Akçadağ İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Turhan"Bugün ilçemize belediye başkan aday adalığı için başvuran Mustafa Kırteke kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kutlu yürüyüşde  partimize  büyük teveccüh gösteren bütün adaylarımıza  başarılar diliyorum."dedi.

Bakmadan Geçme