Kiraz ,'Bütün İlçelerde En Güçlü Alternatifiz'

Genel merkezimizin iyi parti ile ittifak görüşmelerini bekliyoruz. Bu ittifak sonucu oluşacak adaylarımızı da belirleyip yolumuza devam edeceğiz.

Genel merkezimizin iyi parti ile ittifak görüşmelerini bekliyoruz. Bu ittifak sonucu oluşacak adaylarımızı da belirleyip yolumuza devam edeceğiz.

Peki, ana muhalefette son durum nedir? CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Sonuçta AK parti ile MHP’nin birlikte aday çıkardıkları yerler var. Bizim de Genel Merkezimiz İYİ Parti ile görüşmelerini sürdürüyor. Adaylarımızı çıkarmış olduğumuz yerlerde adaylarımız yarışacak. Ama kalan birkaç ilçemiz var. Bu birkaç ilçemiz için de birkaç gün içinde İYİ Parti ile yapılan görüşmeler sonucunda bir karar verilecek, dolayısıyla birlikte gireceğimiz ilçelerimiz olacak. Diğer ilçelerde aday bekleme nedenimiz buydu. İyi Parti ile ittifak görüşmelerini bekliyoruz. Bu ittifak sonucu oluşacak adaylarımızı belirleyip yolumuza devam edeceğiz. Yani yerel seçimlerde oluşmuş olan özellikle Millet İttifakı halkımıza çok güçlü bir alternatif sunuyor. Biz bütün ilçelerde şu anda en güçlü alternatifiz. En güçlü partiyiz ama bunun yanında İYİ Parti ve Saadet Partisi ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Onlarla da bazı illerde anlaşmalarımız söz konusu, bazı ilçelerde de anlaşmamız söz konusu olabilir. Bizimde görüşmelerimiz hem genel merkez hem de il bazında çok olumlu bir havada sürüyor. Gerçekten Malatya’mız yönetilemiyor, ilçelerimiz yönetilemiyor” ifadelerini kaydetti.

Malatya’da İyi Parti ve Saadet Partisi ile bir ittifakın olabileceğinin sinyallerini veren Kiraz, “Adayların bazı ilçelerde açıklanmama durumu bu ittifakla ilgili. Hem Genel Merkezimizdeki görüşmeleri bekliyoruz hem de burada yaptığımız görüşmelerin sonucunu bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme