Kılıç,'MHP Yerel Seçimlerde Başarılı olacaktır'

MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Burhan Kılıç, yerel seçimler öncesi, Yerel Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek

MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Burhan Kılıç, yerel seçimler öncesi, Yerel Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek, “Malatya’da yerel seçimlerde MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) muhakkak başarılı olacaktır”dedi.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ile birlikte tüm teşkilatların gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Kılıç; “Kasım 2017’de MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bey ile bu kutlu yolda 1 senedir başarılı bir çizgi ile çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Malatya’nın tüm mahalle, köy,belde her yer karış karış gezilmekte. Sorunlar İl Başkanımız tarafından alınarak, dosya halinde Genel Merkezimize bildiriliyor. “ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Kılıç, İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı Malatya’da her kesimin takdir ile karşıladığına dikkat çekerek, “İl Başkanımız hakikaten özverili bir çalışma içerisinde. Tüm teşkilatlanmayı göreve geldiği  Kasım 2017’de ilk iş olarak yaptı. Genel seçimlerde bildiğiniz gibi, başarılı bir çalışmanın ardından Milletvekili çıkartarak, başarımızı perçinleştirdik.”açıklamasında bulundu.

31 Mart tarihinde MHP Kadrolarına ihtiyaç olduğunu belirten Kılıç, “Ortak paydamız Malatya ve Türkiye’dir. Malatya’da da yerel yöneticilerin artık MHP kadrolarına ihtiyaç olduğu aşikardır. Vatandaşlarımızdan güzel tepkiler almaktayız. Buda hem davamıza hemde ortak paydamız Malatya için yerel seçimler öncesi daha çok çalışmamıza sebeb olmaktadır. Daha çok çalışacağız, ve Malatya’da özlemi olan yerel yöneticilerin MHP kadrolarından olacağına inancımız tamdır. İl Başkanımız ve tüm yöneticilerimiz ile hummalı bir çalışma içerisine girdik. Rabbim mahcup etmesin inşallah” dedi.

Bakmadan Geçme