Keskin'den ESKKK Bölge Başkanlığına ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram’ı ziyaret ederek, bölge birliğinin yeni binasının hayırlı olmasını temennisinde bulundular.

 

Ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile oda başkanları da bulundu.

 

MESOB Başkanı Keskin, “Bölge birliğimizi hayırlı olsun. Birliğimize ve esnafımıza yakışır bir bina olmuş. Bölge Birliği yönetimini tebrik ediyorum. Yeni hizmet binası esnaf kuruluşlarına yakın bir mevkide bulunuyor. Buralar hizmet yeri. Buradaki arkadaşlarımız yıllardır bu hizmeti yapıyorlar. İyi hizmet yaptıklarına da inanıyorum. Her zaman ifade ediyorum; bu bölge Malatya’da kalmalı diye. Yönetimimizde bu hizmeti çok iyi götürüyorlar. Diğer illerle iyi anlaşmak ve insanların gönlünü ve sevgisini kazanmak çok önemli. Buradaki yönetimde bulunan arkadaşlarımız bu güveni sağladılar.” Dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile TESKOMB Genel Başkanı A.Kadir Akgül’ün çok iyi bir diyalog içinde hareket etmesinin esnaf ve sanatkara önemli kazanımlar sağladığına işaret eden Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkar kesimin evermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram’a ve Başkan vekili Ali Evren’e hem bölgeyi Malatya’da tutmaktan, hem de kuruma yeni bir bina kazandırdıklarından dolayı teşekkür etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram ise ziyaret için teşekkür ederek, “Sivil toplum kuruluşları bu ülkenin sigortalarıdır. 5 il ve ilçelerinin bağlı olduğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği’nde görevimiz  esnaf ve sanatkara krediye ulaşımında yardımcı olmaksa, özellikle Malatya’da birlik ve beraberliği sağlanması, bu illerde birlik ve beraberliğin sağlanması için var gücümüzle çaba gösteriyoruz. Türkiye genelinde 32 tane bölge birliğimiz var. Bu 32 bölge içerisinde gerek huzur açısında, gerek maddi, gerek manevi olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği ilk 5 sıradayız. Hem fiziki yapıda, hem birlik ve beraberlik, huzur açısından. Yaklaşık 17 yıldır bölge başkanlığı yapıyorum, bölgemde her hangi bir huzursuzluk vuku bulmadı. Malatya’da birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme