Kervansaray Buluşmasında Esat Kabaklı Coşkusu

Battalgazi Belediyesi 10'uncu Kervansaray Buluşmaları kapsamında 15 Temmuz Millet Meydanı'nda sahne programlarını tamamladı.

Battalgazi Belediyesi 10’uncu Kervansaray Buluşmaları kapsamında  15 Temmuz Millet Meydanı’nda sahne programlarını tamamladı.  Battalgazi Belediyesinin en önemli kültür-sanat etkinliği olan ve bu sene 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Kervansaray Buluşmasının ikinci gününde sahne alan Kahramanlık Türkülerinin önde gelen sanatçılarından Esat Kabaklı sahne aldı.

Kervansaray Buluşmaları kapsamında 15 Temmuz Millet Meydanı’nda coşku dolu anlar vardı. Yurt dışından gelerek Kervansaray Buluşmalarına katılan  Kafkas&Gürcistan halk oyunları gösterileri vatandaştan tam not alırken, Battalgazi Belediyesi Çöpçüler korosu ise alanda bulunanlara güzel anlar yaşattı. Bir birinden güzel türkülerin seslendirildiği programda vatandaşların eşlik etmesi ise görülmeye değerdi.

Uluslar arası Kervansaray Buluşmalarının 2. Günün de finali ise Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Esat Kabaklı yaptı. Kahramanlık Türkülerinin sıklıkla söylendiği gecede Esat Kabaklı’nın sahnesi izleyenlerden tam not aldı.

Gecede Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da söylenen türkülere eşlik etti.

Kabaklı, türkülerini 15 Temmuz millet meydanına gelen binlerce  vatandaşlar birlikte söylerken, 'Bil oğlum' adlı eseri her zamanki gibi büyük beğeni topladı.

Bakmadan Geçme