Kervansaray Buluşmaları'nda Çöpçüler Korosuna Büyük İlgi.

10'ncusu düzenlenen Kervansaray buluşmalarına, 'Çöpçüler korosu' damgasını vurdu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kervansaray Buluşmaları'nda Çöpçüler Korosuna Büyük İlgi.

10’ncusu düzenlenen Kervansaray buluşmalarına, ‘Çöpçüler korosu’ damgasını vurdu.

Battalgazi Belediyesi Çöpçüler Korosu, 10’ncusu düzenlenen Kervansaray buluşmaları’nda  15 Temmuz meydanındanındaki konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ında Turuncu martılar diye lanse ettiği, Belediye Temizlik İşçileri, Malatya ve Türkiye’ye damgasını vurdu.

Kervansaray Buluşmaları’nda 15 Temmuz meydanında ve Akmercanlar şirketinin bahçesinde verdikleri konserler ile, hem gelen ziyaretçilerin, hem de Malatya halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. 15 kişilik koroda, Saz, zurna,gitar olarak enstrümantel çalgılar yer alırken, ritimlerde ise, temizlik işlerinde kullanılan faraş(kürek) ve çöp bidonları ile izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor. Koroda ayrıca 5 kişi de sadece solist olarak katılmakta.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bugünlerimizin kıymetini bilelim, birbirimizi sevelim, kardeş olalım, muhabbet duygumuzu sevmediğimiz insanlara da gösterelim. Bu kervansaray Buluşması’nın temel amacı da budur. Dolayısıyla bunun amacına bu şekilde davranırsak hizmet etmiş oluruz. Turuncu martılar sizler Battalgazi’nin gözbebeğisiniz” şeklinde desteklerini açıkladı.

 

Bakmadan Geçme