Kent Meclisleri kuracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 'Yeşil Malatya'yı inşa etme adına gece-gündüz, 365 gün çalışacağız. Yeniden Malatya'yı yeşil Malatya yapma adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz' dedi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Cumhur ittifakı ile Battalgazi MHP İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Orduzu Mahalle toplantısına katıldı.

 

Orduzu'daki mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Orduzu, Battalgazi'miz için vazgeçilmezdir. Orduzu, benim için 'gözbebeğim, ikinci memleketim' dediğim bir yer. Biz, ne zaman herhangi bir sorun, sıkıntıyla karşı karşıya kaldığımızda Orduzu'ya geldiğimizde nefes aldık ve her daim desteğini yanımızda gördük" dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "31 Mart'a giderken çok çalışmamız lazım. Cumhur İttifakı kaybettiğinde bayram edecekler var. Onlara fırsat vermemeliyiz. Cumhur İttifakı'nın biz meydanlarda kurduk, 'mesele memleketse gerisi teferruattır' dedik, yola çıktık. Allah'a hamdolsun 24 Haziran'da Cumhur İttifakı başkanını seçti, seçimlerde başarılı bir şekilde sınavını verdi. 31 Mart'ta da belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Selahattin Gürkan başkan ile 15 yıllık belediye başkanlığı deneyimiyle, yapmış olduklarıyla büyükşehirde büyük bir avantajı yakalamış olacağız. 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyoruz. Büyükşehir belediye başkanımızın backgroundu, yaptıkları ortada. Diğer partilerin büyükşehir belediye başkanı adayı olarak gösterdiği isimlere, geçmişte neler yaptıklarına, belediyecilik tecrübelerine bakın ondan sonra karar verin. Osman Güder kardeşimiz Battalgazi'de merkez ilçede görev yaptı. Teşkilattan gelen bir arkadaşımız. Buraları karış karış biliyor. İçinizden çıkan bir arkadaşımız, inşallah Cumhur İttifakı'nın desteğiyle Battalgazi'de destan yazacağız" diye konuştu.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile birlikte Yamaç Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "Bizim amacımız sizlere faydalı olabilmek. Bugüne kadar hep desteklerinizi verdiniz, Allah sizlerden razı olsun. 31 mart'ta bir yerel seçim var, büyükşehirde ve Battalgazi'de elimizi güçlendirmenizi istiyoruz" dedi.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, daha sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Başharık Mahallesi'nde Rütükanlılarla bir araya geldi.

 

Meşale, davul-zurna ve halaylarla karşılanan AK Parti heyetine, vatandaşlar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, "Adıyamanlı hemşerilerim bugüne kadar tarını net bir şekilde ortaya koydu. Bütün Adıyamanlı kardeşlerimiz her daim reisimizin yanında oldu. Allah nasip ederse 31 Mart akşamında büyükşehirde Selahattin Gürkan başkanımızı, Battalgazi'de Osman Güder kardeşimizi, Yeşilyurt'ta da Mehmet Çınar kardeşimizi, Pütürge'de de Mikail Sülük kardeşimizi, diğer ilçelerde de adaylarımızı inşallah seçerek, Malatya'da yeni bir tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "AK Parti kurulduğundan buyana Türkiye gelişsin, değişsin, bölgesinde lider olsun diye Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek verdiniz, destek vermeye de devam ediyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz. Sizler, milletin adamına sahip çıktınız. Milletin partisine sahip çıktınız. Milletin adamı da sizleri hiçbir zaman utandırmadı. Söz verdiğimiz her şeyi gerçekleştirdik" diye konuştu.

 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder de "Rütükanlılar, Başharıklılar 31 Mart gelmeden kararını vermişler. Biz, sizlerle gurur duyuyoruz. Biz, Adıyamanlı kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar hep yanımızda durdunuz, oylarınızla bizlere destek verdiniz. İnanıyoruz ki 31 Mart'ta bu desteğinizi artırarak, devam ettireceksiniz. Bizde bu sorumluluk bilinciyle büyükşehir belediye başkanımızla tekrar yeşil Malatya'yı inşa etme adına gece-gündüz, 365 gün çalışacağız. Yeniden Malatya'yı yeşil Malatya yapma adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

 

Güder, Battalgazi Belediyesi olarak 'Kent Meclisleri' kuracaklarını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kent Meclislerimizle yaşlı çınarlarımıza dokunacağız. Yaşlılarımıza sahip çıkacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkacağız. Gençlerimiz için Gençlik Eğitim ve Etüt Merkezleri kuracağız. Dünümüzün, bugünümüzün, yarınımızın sahipleri olan kadınlarımıza sahip çıkacağız. Onlar için eğitim merkezleri, sanatsal faaliyetlerini icra edecekleri mekanları hazırlayacağız. Malatya'yı sizler için daha yaşanabilir hale getirip, daha güzel bir Malatya oluşturma adına çalışacağız. Devraldığımız bayrağı büyükşehrimizle beraber ileri götürmek için çaba içerisinde olacağız."

Bakmadan Geçme