Kazgan'dan Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğine Ziyaret

Akçadağ Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan 'dan Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğine Anlamlı Ziyaret..

Akçadağ  Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan 'dan Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğine Anlamlı Ziyaret..

Seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ Belediye Başkan Adayı  Ali Kazgan  Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit  Aileleri Derneğini Ziyaret etti.

Başkan Kazgan; “Güvenlik Korucularımız bizim büyük değerlerimizdir. Memleketimizin 3.Büyük kolluk gücü  olan Güvenlik Korucularımızla yıllarca beraber çalıştım.Sorun ve sıkıntılarını yakinen biliyorum.Asker ve Polis ile omuz omuza mücadele eden Güvenlik Korucularımız aynı görevi, aynı şartlarda yaptıkları halde malesef çok düşük maaş ve yetersiz bir özlük haklarına sahiptirler.”ifadelerini kullandı.

Kazgan,” Güvenlik Korucularımızın her zaman hizmetinde ve yanındayız. Bizi burada Bugün misafir eden Sayın Ali MOLON ve Dernek yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Malatya Güvenlik Korucuları ve Şehit aileleri Derneği Başkanı Ali Molon ;

“Seçim maratonu ve yoğun çalışma mesaisi içerisinde bizleri ziyaret etme inceliği gösteren Akçadağ Belediye Başkanı Sayın  Ali Kazgan' a sonsuz şükranlarımı sunarım. 31 mart 2019 yerel seçimlerinin Vatanımıza ve Milletimize hayırlara vesile olmasını  ,Liyakat ve Ehliyet sahibi neferlerin seçilmesini temenni ederim.Sizlerin nezdinde,Güvenlik Korucularına desteğini esirgemeyen  Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a,Akçadağ Muhtarlar  Derneği başkanı Sayın  Eyüp Gönültaş' a  ve bizleri yanlız bırakmayan Yönetim kurulu üyelerine ve Güvenlik korucuları meslektaşlarıma canı gönülden tesekkur ederim.”dedi.

Bakmadan Geçme