Kaymakama Başarılı Öğrencilerden Ziyaret

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM MURTAZA ERSÖZ'E ZİYARET

Başarılı Öğrenciler Doğanşehir İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz’ü Makamında  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler İle Beraber Ziyaret Ettiler.

Değerler Eğitimi Kapsamında Doğanşehir İlçesindeki Tüm Okullarda Uygulanan “Değerleri Olan Değerlidir” Projesinin Bu Ayki Etkinlikleri Kapsamında Doğanşehir Ortaokulundan Gülseren Akkurt, Gülizar Dikmen, Aleyna Karagöz, İbrahim Ağar, Eren Tunç, Havin Duysal, Zeynep Balıkçı, Firdevs Ürkmez, Baran Yaşar, Şılan Budak, Ceren Çaptuğ, Cem Deniz Babatümgöz Atatürk Ortaokulundan Nisanur Toprak Ve Doğanşehir İmam Hatip Ortaokulundan Kudret Yusuf Tanışık İsimli Öğrencilerin Yapmış Oldukları Çalışmalardan Dolayı Saygılı Öğrenci Rozeti Takılan Öğrenciler Doğanşehir İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz’ü Makamında  Ziyaret Ettiler. Ziyarette Bulunan Öğrencilere İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz Kitap Hediyesinde Bulundu.

Öğrencilerle Tek Tek İlgilenen Kaymakam Murtaza Ersöz, "Çok Başarılı Olabilirsiniz Ama Etrafınıza Bir Faydanız Yoksa Bir Yardımınız Yoksa Başarılı Olmanın Da Bir Önemi Yoktur. Öğretmenlerinizi Üzmeyeceksiniz Sizlerin çok ama çok çalışmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Kaymakam Murtaza Ersöz, Ziyarette Bulunan Öğrencilere Nasihatlerde Bulundu.

 

Kadir Aydın

Bakmadan Geçme