Karakuş: 'Malatya'yı Biz Ayağa Kaldıracağız'

Başkan Karakuş çamurlu mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, mahalle toplantılarının ilkini Çamurlu mahallesinde gerçekleştirdi.
Çamurlu mahallesindeki toplantıya CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’da katılım sağlayarak mahalle sakinleri ile uzun bir süre sohbet etti.
Çamurlu Mahallesi sakinlerine  bir konuşma gerçekleştiren CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş,  “Seçim sloganımız Çare Karakuş diyoruz. Battalgazi ilçemizin sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. Hizmet etmek için yola çıktım ,seçim çalışmaları kapsamında bugün siz kıymetli çamurlu mahallesi  vatandaşlarımızla buluştuk ,kapı kapı gezerek seçmenlerimize projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz“ dedi.
 ‘’Vatandaşımızın hem gönlünü, hem hayır duasını, hem de desteğini alacağız” ifadelerine yer veren Karakuş, ‘’ Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci dayanışma içerisinde  birlikte aşacağız. Biz  memleket sevdalısıyız. Dürüstlükten, doğruluktan, şeffaflıktan ayrılmadan Battalgazi’ye  hizmet etmeye geleceğiz’’şeklinde konuştu.
Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş “ Battalgazi'de değişimi hep beraber yapacağız inşallah. Siyasetin Malatya'da kısırlaştığı şu dönemde güzel bir siyasetle, kucaklayıcı bir siyasetle, hep beraber inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Malatya'da çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Hepinizden destek bekliyoruz inşallah ”ifadelerine yer verdi
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız yaptığı konuşmada; Ali Karakuş ile birlikte Battalgazi’de  yerel seçim maratonuna dâhil olduklarını söyledi. Modern belediyecilik anlayışını Malatya'ya aktaracaklarını işaret eden Yıldız, "Yılmaz Büyükerşen’lerin, Mansur Yavaş’ların, Ekrem İmamoğul’larının belediyeciliğini Malatya’ya getireceğiz" dedi.
Yıldız, “Malatya'da önemli büyük bir aile olan Alikan’ıyla, Monsur’u ile Rışvanlıları da bugün burada görmek bizler için çok büyük mutluluk. Sizler de baba ocağınıza hoş geldiniz. Malatya'ya biz de bir çağrı yaptık. Tüm Malatyalıları, tüm Battalgazilileri, baba ocaklarına, Türkiye'nin kurucu partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ettik.  Belediye başkan adaylarımızı belirlerken özellikle Malatya'nın tüm renklerine, etnik kökeni ne olursa olsun,aidiyeti ya da meşguliyeti ne olursa olsun, Malatya'da belediye başkan adaylarımızın Malatya'da tüm renklerini temsil edeceklerini ve Malatya’nın tüm kökenlerini temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen mahalle toplantısında, mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplayan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Battalgazi’nin Değişimini hep beraber gerçekleştireceğiz, Malatya artık değişim istiyor şeklinde konuştular. 

Yorumlar 1
Tevfik Dilek 03 Mart 2024 17:14

Bayram başkan yılların siyasilerinden tecrübeli avukat hakkın sorunlarını çözecek tek adres Battalgazi ilçesi inşallah bu fırsatı değerlendirir

Bakmadan Geçme