Kampta Ramazan paketi dağıtımı

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından Malatya Beydağı Geçici Barınma merkezinde

 

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından Malatya  Beydağı Geçici Barınma merkezinde 1977 aileye ramazan paketi yardımı ulaştırıldı. Dağıtım sırasında söz alan Malatya Şube Başkanı Av.M Umut YALÇIN;

"Bir Bağışçımızın kamplarda dağıtılmak üzere şartlı bağış olarak Türk Kızılayı na bağışlamış olduğu 1977 adet ramazan paketini Malatya Beydağı Geçici Barınma merkezinde konaklayan misafirlerimize Kamp İdarecilerimiz Hacı Mevlüt KILIÇ , Mehmet AŞKIN ve Ramazan DÖNDER'in yardım ve destekleri ile ulaştırdık.

Çocukların dini, dili, ırkının olmadığını, onlar için güldükleri her yerin memleketleri olduğunu bu dağıtım sırasında gördük.

Gülücükler ve mutluluk saçan gözler altında dağıtımlarımızı bayramdan önce yetiştirerek bağışçımızın da dileğini gerçekleştirmiş olduk.şeklinde beyanda bulundu. 

Erken saatlerde başlayan dağıtıma çocuklar da neşe içinde katılarak renkli sahnelere sebep oldular. İftar saatlerine kadar devam eden dağıtımlarda bir ailenin uzun bir süre ihtiyacını gidermeye yarayacak gıda paketleri dağıtıldı.  
 

Bakmadan Geçme