Kahramanmaraş Yöresel Ürünleriyle İstanbul'da…

Kahramanmaraş yöresel ürünleri markalarıyla İstanbul'da yöresel ürünler fuarında görücüye çıktı.

Yılsonu yöresel ürünler esnafına can suyu olması amacıyla İstanbul Fuar merkezinde düzenlenen 81 ilden markaların katıldığı ‘Sizin Oraların Nesi Meşhur’ fuarına Kahramanmaraş yöresel ürünlerini tanıtmak ve anlık satışını yapmak üzere Marbi Gödeoğlu Biber, Yöresel Bunlar, Abbasoğlu Yöresel, Etlioğulları Pastaneleri de ile Alpedo Dondurma aynı stantta yer aldı.

Türkiye’yi gezen #MaraşGezgin Eyüp Kadir Kılcı’nın ziyaret ettiği ve İstanbul da Atatürk havalimanı ile Yenikapı- Havalimanı metro hattı yanında yer alan otopark sorunu olmayan bir alanda açılan fuarda Kahramanmaraş’ın gururları Yöresel Bunlar Tarhana çorbasıyla fuar katılımcılarının içini ısıtırken Marbi Biber fuarda taze çekilmiş biber ile ilgi odağı oldu.

İstanbul da Kahramanmaraş’ın Tereyağlı Baklava ve çeşitlerinde milli markası Etlioğlulları bol bol fıstıklı ve tereyağlı burma kadayıf, künefe ve tatlı çeşitleriyle fuar ziyaretçilerine yorgunluğuna enerji olacak. Alpedo dövme ve reyon dondurmasıyla da Kahramanmaraş rüzgârı estirecek.

Haberimizi okuyan hemşehrilerimizin İstanbul da yaşayan dostlarını haberdar etmeleri Kahramanmaraş Yöresel Ürünlerine doğrudan ulaşmalarına vesile olacaktır.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 30 Aralık’a devam edecek olan Hediyelik Eşya ve Ürünler Fuarında da Marbi Kırmızı Biber ve Serkan Çolak ile Yöresel Ürünlerimiz iki ayrı stantta sergileniyor. Fuar ziyaretçileri anlık alışveriş yapıyor.

Bakmadan Geçme