İzzet Gören'den Bimyad'a Ziyaret

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP'den Malatya Milletvekili Aday Adayı olan İş adamı İzzet Gören ,Bimyad'ı ziyaret etti.

Ziyarette Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen MHP Malatya Milletvekili Aday adayı İzzet Gören’’Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) bünyesindeki İnternet haber siteleri ve yayın organlarının  halkın gerçek habere ulaşmasını sağlayan sınırlı sayıdaki yayın organlarından olduğuna dikkat çekti.

Bimyad’ın önemine dikkat çeken Gören, içinde bulunduğumuz siyasi süreçte İnternet medyacılığı ve tüm yayın organlarının öneminin daha da artacağını kaydetti. “Gerek partimizin , gerekse tüm siyasi parti ve unsurların medyada görünür olması ve  sesini duyurabilmesi için Bimyad’da son derece önemli bir basın derneğidir’’ açıklamasında bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Malatya Milletvekili Aday adayı İzzet Gören ‘’ Önümüzde çok kritik bir erken seçim var ve bizde tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak saha çalışmalarımıza başladık. Malatya için hayırlısı ne ise onu diliyorum. Hangi Partiden olursa olsun Tüm vekiller Memleket için çalışıp,Memleket çıkarlarını düşünerek hareket etmelidir” dedi.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ,Dernek faaliyetleri hakkında kısaca açıklamalarda bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Apohan ,Mhp Malatya Milletvekili Aday adayı İzzet Gören’e başarılar diledi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme