İzmit Körfezi'nde Uluslararası Farkındalık Festivali Yapılıyor

'Değişimi Keşfet' teması ile Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen Farkındalık Festivali 22-23 Aralık haftasonunda İzmit Körfezinde yapılıyor.

“Değişimi Keşfet” teması ile Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen Farkındalık Festivali 22-23 Aralık haftasonunda İzmit Körfezinde yapılıyor. Etkinlikte 8 ayrı Değişim Sanatı programı uygulanmakta olup, pratik seanslara 400e yakın kişi katılıyor. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden gelen katılımcıların yanısıra yurt dışından konuklar da var. Amerika, Japonya, Bulgaristan, Almanya, Fransa ve İspanya’dan gelenlere simultane çeviri de yapılmakta.

 

Festivaldeki çalışmaları sunan Değişim Uzmanları’ndan Nur Bahar Tüzüner ve Dünya Değişim Akademisi Yetkililerinde Elçin Erener yaptıkları açıklamada: Bu Festivalde Korkuyu Aşma, Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Depresyondan Özgürleşme çalışmalarına ağırlık verileceğini belirttiler. "Yapılan teknikler, kişinin baskıladığı ve bu nedenle içinde biriken, böylece negatif düşünce ve davranış kalıplarına neden olan olumsuz enerjileri atmasını ve daha hafif ve mutlu bir hayat sürmesini sağlayacaktır. Günümüzde yaygın olan stres, gerginlik kaynaklı sorunların ve pek çok hastalığın hızlı ve rekabet dolu hayat şartları nedeniyle aşılamadığını, burada yapılan değişim çalışmalarıyla kişinin kendini tamamen yenileyeceğini, bu nedenle her ay hem Türkiye'nin çeşitli illerinde, hem de halka açık çalışmalarla herkese ulaşmaya çalıştıklarını ifade ettiler. 

 

“60’tan fazla değişim programı uygulanmakta. Aşk, Sağlıklı Cinsellik, Ebeveyn Olma, Affetme, Liderlik, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Başarı, Özgüven, Cesaret, Güç, Sorumluluk gibi pek çok konuda kişinin birkaç seansta çözüm bulmasını sağlayan teknikler sunulmakta. Gönüllü çalışmalar da yapıyoruz, herkes ihtiyaç duyduğu konuda bize ulaşabilir” dediler.

Bakmadan Geçme