İstanbul'da, Kahramanmaraşlıların Başkanı Oldu

Gaziosmanpaşa belediyesi başkan yardımcısı Ahmet Bülbül, İstanbul'da yaşayan Kahramanmaraşlıların manevi kapısı oldu…

İstanbul’a göç Kahramanmaraşlıların gurbette kapısını çalabileceği bir kapısı yokken Gaziosmanpaşa belediye başkan yardımcısı olan Ahmet Bülbül hemşehrilerimizin başkanı oldu.

Tarih ve kültürün başkenti olmakla birlikte taşı toprağı altın kent İstanbul’a nasibi peşine düşen az sayıda Kahramanmaraşlının nüfusu az olunca kapısını çalacağı makamda da yok denecek kadar az oluyor.  İstanbul’da geçtiğimiz mahalli seçimlerde Gaziosmanpaşa belediye başkan yardımcılığına seçilen Kahramanmaraşlı bürokratlarımızdan Ahmet Bülbül, Avrupa yakasında yaşayan hemşehrilerimizin manevi gücü, kapısı oldu. Başkan Bülbül İstanbulda yaşayan Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bütünleşti. Kimin bir derdi varsa yanında yer alan Başkan Ahmet Bülbül imkânlar dâhilinde makamına ulaşan hemşehrilerini yemek yedirip kahvesini içirmeden göndermiyor.

“ Göreve atandığı 2014 yılından bu yana başkan Ahmet Bülbül, ilçesinde kentsel dönüşümden mimari projelere, alt yapıdan üst yapılara ve daha yüzlerce projede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve yönetimiyle birlikte başarılarıyla ödül yağmuruna tutuldu.”

İstanbul’un başarılı hemşehri dernekleri arasında marka dernek olmayı başaran KENTMARAŞDER kurucu başkanı da olan Gaziosmanpaşa belediye başkan yardımcısı olan Ahmet Bülbül’ü memlekete dair konular konuşmak üzere ziyaret ettik. Kahramanmaraş’a dair dününü bugünü ve yarınlara dair projeleri konuştuk. Değerli başkanımızı kısaca tanıyacak olursak;  1997 senesinde kamu görevlisi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak çalışma hayatına başladığından bu yana 200’ye yakın şantiyede işin projelendirme, kamulaştırma, yapımı dâhil inşaatın tamamlanma ve hizmete alınması sürecinde fiilen Mühendis olarak çalıştı. Bu şantiyeler arasında “Metrobus İnşaatları, Karayolu Tünel İnşaatları, Ana arter Yollar ve Otoyollar, Katlı Kavşak İnşaatları, Hemzemin Kavşak İnşaatları, Dere Islahları, Haliç Temizlik İnşaatı, Altyapı İnşaatları …” gibi önemli çalışmalarda imzası bulunan başarılı bir üst düzey bürokratlarımızdan birisidir. 2010 Senesinde Marmara Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı görevine, sonrasında ise yatırımlardan sorumlu “Genel Sekreter Yardımcılığı” görevine 2013 yılında atandı. 2014 mahalli seçimleri sonrası Gaziosmanpaşa İlçe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Gazetemiz muhabiri ve sosyal medya tv kanalı 46 TV yayın koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’nın ziyaret ettiği Gaziosmanpaşa İlçe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Ahmet Bülbül ziyaretine Gaziosmanpaşa belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Aziz Demirtaş ve Tunay Topçu da eşlik etti.

Muhabirimiz Eyüp Kadir Kılcı hafta içi Kahramanmaraşa yapacağı ziyaret ve kısa tatil programı hakkında başkana bilgi arz ederken Başkan Ahmet Bülbül’de önümüzdeki hafta programına Kahramanmaraş ziyareti yazdığını ifade etti.

HABER:HAVADİS TÜRK

Bakmadan Geçme