İstanbul Yenikapı'da 'Elazığ Günleri' Başladı

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı'nda Elazığ Tanıtım Günleri'nde Elazığ Belediye stantı yoğun ilgi gördü.

İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda Elazığ Tanıtım Günleri’nde Elazığ Belediye stantı yoğun ilgi gördü.

Elazığ Tanıtım Günleri’nin ilk gününde vatandaşlar  İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’na akın etti. Şehrin tarihi mekanları, doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve sunumunun yapıldığı Elazığ Günleri vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İzmir Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy’unda bulunduğu tanıtım günlerinde konuşan vatandaşlar şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini İstanbul’da görmekten oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan yeşil alanların maketlerini gören vatandaşlar hayran kaldıklarını ve böylesi güvenilir yerlere hasret kaldıklarını belirterek Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum ve Elazığ’ın kültürünün çok yakın olduğunu ifade ederek İstanbul Yenikapı Fuar Alanı’nda Elazığ Tanıtım Günleri’nin olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bakmadan Geçme