İstanbul Farkındalık Festivali

24-25-26 MAYIS 2019

Dünyanın en büyük metropollerinden birinde farkındalığınızı yükseltmeye var mısınız? Sanki özlemle hayal ettiğiniz dağların, ormanların, alabildiğine sakin, huzurlu ya da macera dolu doğanın ortasında gibi hissetmeye?

İşte, İstanbul Farkındalık Festivali bunun için yapılıyor. Dünya Değişim Akademisi mayıs ayında herkesi farkındalıkla değişmeye davet ediyor. Şehrin göbeğinde, en kalabalık yerinde bile özünüzdeki o müthiş huzurun, coşkunun, sevginin, sezginin, sevincin ışığa çıkması için! Değişmeniz için!

Nerede olursanız olun: Okulda-işte-evde ya da vapurda-trafikte-kuyrukta, farketmez! Hep sizinle olan o müthiş potansiyellerinizin farkında oldukça dünyanın en büyük metropolleri, dünyanın en güzel doğasında gibi hissettirir. Gelin kendinizi keşfe doğru değişin. İstanbul Farkındalık Festivalindeki Değişim çalışmaları sizi arındıracak, enerjiyle dolduracak ve farkındalığınızın doruklarına çıkaracak.

Yanıbaşınızda, kaçırmayın!!!(www.dunyadegisimakademisi.com)

FESTİVALDE NELER VAR?

Enerji Merkezi ve Değişim Sanatı Çalışmaları:

 

  • 3 gün 3 özel Enerji Merkezi çalışması!Fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal sağlık ve dengenizin en üst seviyelerine ulaşacak, farkındalığınızın zirvelerinde dolaşacaksınız!

 

  • Öfke, Korku, Stres ve Depresyondan arınacak, değişecek, dönüşecek veyaşama sevinci ile dolacaksınız!

 

  • Festivalin zirvesi interaktif söyleşide farkındalıkla yükseleceksiniz!

 

  • Kişisel gelişime, değişime yönelik çok sayıda kitaba da ulaşabilirsiniz!

Bakmadan Geçme