İl Emniyet Teşkilatından Kan Bağışı Kampanyasına Büyük Destek

Halkın huzuru, güvenliği ve İlimizin asayişi yönünden çalışmalarına aralıksız devam eden İl Emniyet Müdürlüğü, başarılı çalışmalarına yenilerini ekliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından “Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var” sloganı ile başlatılan ve  Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyasına, İl Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal'ın öncülüğünde teşkilat mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen, Türk Kızılayı Malatya Kan Bağışı Merkezi Koordinesinde Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş’un da katıldığı kan bağışı ve kök hücre bağışı kampamyasına  İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve eşi Kadriye Urhal, Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Serdal Ucuz, Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Teşkilatı Mensupları ve Polis Eşleri Derneği üyeleri kan vererek destek oldular.

Kampanyaya önemli destek sağlayan Vali Aydın Baruş,“Kan insan için hayati bir sıvıdır. Onun için bu hayati konuda toplumsal olarak duyarlılık sergilememiz lazım. Türkiye'de ihtiyacı olan insanlara kan sağlama noktasında Kızılay teşkilatımız gerçekten üzerine düşen görevi yapıyor. Malatya Kan Merkezi de duyarlı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Malatya'daki vatandaşlarımızın kan verme ilgisi gerçekten takdire şayan’’dedi. Ülkenin ve  ilimizin kan stokuna  katkı sağlamak çok önemli. Özellikle fazla personel çalıştıran kamu kurumlarımızın kan verme kampanyalarına ilgi göstermesi çok önemli’’şeklinde konuştu.

 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kan verme kampanyasında yaklaşık 300 personelin  kan vermesi , Emniyet mensubu  personelinin  ne derece güçlü bir bilince sahip olduklarının da göstergesi olmuştur. Hem kan stokuna büyük katkı sağlamış, hem de hayat  kurtarmak için kan verme kampanyasına katılmış olan tüm kolluk kuvvetlerine ve kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyasından dolayı İl Emniyet Müdürümüz Dr.Ömer Urhal’a göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Sizlerin hakkı asla ödenmez. Siz bize hakkınızı helal edin.

Kurtarılmaya bekleyen her hayat için, bir umutta siz olun. Tüm kamu kurumlarının   kampanyaya destek vermesini umuyoruz.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme