Hıncal Uluç'tan Erol Bulut'a ŞOK Eleştiri..

Evkur Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı İstanbul'da Medipol Başakşehir karşısında sergilediği futbolla ilgili, Gazeteci- Yorumcu Hıncal Uluç, Teknik Direktör Erol Bulut'u 'Utanç Futbolu' oynamakla suçladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı İstanbul’da Medipol Başakşehir karşısında sergilediği futbolla ilgili, Gazeteci- Yorumcu Hıncal Uluç, Teknik Direktör Erol Bulut’u “Utanç Futbolu” oynamakla suçladı.

Uluç, Sabah Gazetesi’ndeki köşesinde, 1-1 sonuçlanan maçla ilgili olarak şunları yazdı:

“Ben Galatasaraylıyım, biliyorsunuz..

Galatasaray oynadığı berbat futbola rağmen Erzurum’u güç bela yenip maç fazlasıyla lider oldu..

Pazartesi akşamı Başakşehir kendi sahasında Malatyaspor’la oynuyor.. Puan kaybederse, Galatasaray lider kalacak..

Maçın son dakikaları oynanıyor ve ben ekran önünde Başakşehir gol atsın diye çırpınıyorum..

Şaşırdınız değil mi?.

Ama ben buyum.. Benim amacım, önce “Spor” seyretmek. Onun keyfini, heyecanını yaşamak.. Puana değil, futbola alkış tutarım ben. Skora değil, spora bakarım.

Malatya’ya Erol Bulut öyle bir utanç futbolu oynatıyor ki, nefret ettim. Futbol oynama niyeti sıfır.

Oynatmama gayesi bin!.

Türkiye’nin adı “Süper” olan liginin marka değerinin sıfırlanması bundan işte..

Takıma değil, kendine top oynatan bencil ve korkak hocalar. Berabere kaldın mı kelleyi kurtarırsın.

Malatya gittiği her akında rakip savunmayı dağıttı, panikletti. Ama Erol efendi çekti de çekti. Yahu Allahın adamı!. Kendi yarı sahanın da yarısına çekilir, topu durmadan taca, yani rakibe atarsan, bu müthiş baskıyı kendin yaratırsan, Adebayor, Mossoro, Visca başta bol şut atan adamlara sahip Başakşehir eninde sonunda gol atmaz mı?. Attı zaten.. Son saniyede ikinciyi de atıyordu. Şans kurtardı, Erol Bulut’ın takımı değil..

O takıma, o puan haram olsun. Bu kafa ile oynayanların hepsine haram olsun. Olacak zaten. Lig reytingleri düşecek. Bu rezil görüntülere 400 milyon dolar verecek gerzek yayın kuruluşu kalmayacak. O zaman, o hocaların, o futbolcuların hem de vergi cenneti ülkemde milyonlarla euro kazanma şansları da kalmayacak..

Kesin bindiğiniz dalı.. Kesin!.”

Uluç, aynı eleştirileri Salı akşamı A Spor’da yayınlanan, kendisinin de yorumcu olarak katıldığı 90’A programında da tekrarladı.

SABAH

Bakmadan Geçme