Hesabını vereceksiniz!

Atatürk'e yönelik iddiaları hakarete veren Mustafa Armağan'a tepkiler dinmiyor. MHP Malatya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Öcal,Yüce Türk devletinin ilgili kurumları ve yüce Türk milleti, ağız ishali olmu

Atatürk'e yönelik iddiaları hakarete veren Mustafa Armağan'a tepkiler dinmiyor. MHP Malatya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Öcal,Yüce Türk devletinin ilgili kurumları ve yüce Türk milleti, ağız ishali olmuş bu haysiyet ve şeref yoksunlarına en güzel cevabı verecektir, bundan hiç bir şüphemiz yoktur' dedi.

Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan'ın sunduğu Derin Tarih programında Atatürk'e hakarete varan ifadeler, tepki çekmeye devam ediyor. MHP Malatya Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aykut Öcal, son gelişmelere tepki göstererek, "Yüce Türk devletinin ilgili kurumları ve yüce Türk milleti, ağız ishali olmuş bu haysiyet ve şeref yoksunlarına en güzel cevabı verecektir, bundan hiç bir şüphemiz yoktur" dedi. UMUTLARI YEŞERTEN ADAM! Mustafa Kemal'in 57 yıllık ömrünün 17 yılını bilfiil cephelerde kalan ömrünü memleket sevdasına harcadığını belirten Öcal, "Bu uğurda sevdiği herşeyden,herkesten vazgeçmiş adamdır Mustafa Kemal.. Bir ulusun çöküşünün en son safhasında adeta bir güneş gibi doğan,sönmüş tüm umutları yeniden yeşerten adamdır Mustafa Kemal" diye konuştu. AHLAKTAN, EDEPTEN UZAK... Bugün gelinen noktaya bakıldığında kamuoyu önünde bir grup kendini bilmezin sözlerine tepki gösteren Öcal," Sözde aydın geçinen medya maymunlarının sadece istikbal kaygısı ile 79 yıl önce hayata gözlerini yummuş Ulu Önder Mustafa Kemal'in akla hayale sığmayacak,her türlü dini öğretiden, ahlaktan, edepten, şereften, haysiyetten, namustan uzak iftiralara maruz bırakıldığını büyük bir şaşkınlık ve kızgınlık ile görmekteyiz. Yüce Türk devletinin ilgili kurumları ve yüce Türk milleti, ağız ishali olmuş bu haysiyet ve şeref yoksunlarına en güzel cevabı verecektir, bundan hiç bir şüphemiz yoktur" şeklinde konuştu. BU MİLLET SENİ UNUTMAYACAK Öcal sözlerini şöyle sürdürdü: "Yüce Türk milleti ve Ülkücüler olarak ümidimiz şudur ki; bu güne kadar bir baltaya sap olamamış ancak bugün o baltaya sap olabilmek için bu şeref yoksunu konuşmaları yapmış olan bu medya maymunlarının en kısa zamanda özlem içinde oldukları o baltanın sapıyla bütünleşmeleridir. Bu millet sana olan borcunu asla ama asla unutmayacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Paşanın Aziz hatırası önünde saygı ve minnet ile eğiliyorum"

Bakmadan Geçme