Her türlü saldırıyı sandıkta kıracağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Güçlü bir meclise gerçekten ihtiyaç var. Türkiye, zor bir süreç içerisinden geçiyor. Her türlü saldırıyı inşallah sandıkta kıracağız" dedi.

  Çakır, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Halep Caddesi, Turgut Temelli Caddesi ve Kiğılı Pasajı esnafını ziyaret etti. Yazıhan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan Çakır, Aslanbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, ilk olarak Yeni Cami önünden başlayarak Cezmi Kartay'daki esnafları ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Çakır, "Ülkemiz, çocuklarımız ve güçlü bir Türkiye için; hem cumhurbaşkanımız hem de milletvekillerimize desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Türkiye üzerinde oynanan oyunların bozulması adına 24 Haziran'daki seçimlerin önemli olduğuna dikkat çeken Çakır, "Güçlü bir meclise gerçekten ihtiyaç var. Türkiye, zor bir süreç içerisinden geçiyor. Her türlü saldırıyı inşallah sandıkta kıracağız. İnsanların bir ve beraber olması bu tür hesapları altüst edecektir. Her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, daha sonra Yazıhan Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

  Çakır, Türkiye'nin dünyada en çok yardımı yapan ülke olduğunu ifade ederek, "En çok mülteci barındıran; yurdunu, ailesini, yuvasını kaybetmiş milyonlarca insana ev sahipliği yapan bir ülkeyiz. Dolayısıyla bu gücümüzü sürdürmemiz lazım. 24 Haziran'da bir seçim var. Bu seçim ülkemiz için çok ciddi bir dönüm noktası. İnşallah Türkiye bu kadar zorluk içerisinden güçlenerek çıkacak. Türkiye'nin etrafı ateş çemberi, İslam coğrafyası gerçekten iç savaş ve kaos içerisinde. Mazlumların ümidi olarak bir tek ülkemiz, cumhurbaşkanımız var. Rabbim bu sürecin hayırlı geçmesini nasip etsin. Ülkemiz, geleceğimiz ve milletimiz için hayırlı neticeler olsun" diye konuştu.

  Çakır, iftar daveti sonrası Aslanbey Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Çakır, 9 yıl Malatya'ya hizmet ettiklerini belirterek, "Malatya'da bir çalışma başlatıldı. Büyükşehirden sonrada ilçelerimizin de gayretiyle AK Parti belediyeciliği ortaya çıktı. Saymayla bitmeyecek projeler yapıldı. Malatya'nın kimliği değişti. Beylerderesi'nden girdiğiniz an sağlı solla 25-30 kilometrelik güzergahta önemli çalışmalar yapıldı" şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme