Hekimhan Belediye Başkanı 3. Kızını da Evlendirdi.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları'nın kızı İdil Millioğulları,

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nın kızı İdil Millioğulları, Türkiye Ekonomi Bankası Genel müdür yardımcısı Akil Özçay’ın oğlu Bilge Özçay ile düzenlenen törenle evlendi.

Altın Yunus Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde adeta davetli izdihamı yaşandı. Hekimhan Kaymakamı Reşit Özer Özdemir, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan vekili Şefik Şengül, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Poyraz, Ak Parti Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş, Stk Başkan ve Yöneticileri,  muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düğünde konuklara hoş geldiniz konuşması yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ise evladını evlendirmenin mutluluğu yaşadığını bu önemli gününde davete icabet eden ve mutluluğunu paylaşan dostlarına teşekkür etti. Millioğulları, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sevgilerimi sunuyorum. Benim üç kızım iki oğlu vardı. Şimdi üç kızım üç oğlum oldu. Oğluma ve kızıma mutluluklar diliyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme