Hasan Avşar'dan TYGD' ye Ziyaret

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Hasan Avşar,Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Hasan Avşar, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Hasan Avşar, son derece kritik bir seçim sürecine girildiğini ifade etti.

Projelerini ilerleyen süreçte geniş katılımlı bir toplantı ile  kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten aday adayı Avşar, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

 CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Hasan Avşar, "gittiğimiz her noktada ilgi ve alaka var ve tüm seçmen  seçimin önemini gayet iyi biliyor. CHP’nin aday adayı olarak Hekimhan  Belediye Başkanlığı görevine talip olmak bir cesaret işi olduğu kadar, büyük bir onur ve şereftir”dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TYGD Malatya İl Temsilcisi Erdal Öztürk ise yaptığı konuşmada ‘’ Cumhuriyet Halk Partisinin her kademesinde görev alabilecek ve bunu layıkı ile yerine getirebilecek siyasal bilgi ve beceriye sahip olduğunuza  yürekten inanıyorum’’dedi.

Öztürk,Cumhuriyeti kuran devrimleri gerçekleştiren CHP’nin Hekimhan İlçe Belediye Başkan aday  adaylığı sürecinde Hasan Avşar’a başarılar dileyerek,ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme