Hasan Avşar Aday Adaylığını Açıkladı

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için aday adayları netleşmeye başladı.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için aday adayları netleşmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylarını belirleyen ilk parti oldu. Hasan Avşar Cumhuriyet Halk Partisinde Hekimhan Belediye Başkanlığı aday adaylığını yoğun bir katılımla 19 Ekim 2018 tarihinde açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş’a adaylık başvuru formunu teslim eden Hasan Avşar “Hekimhan önemli bir ilçe ve bizim gönlümüzde bambaşka bir yeri var, Sevgimizden hizmet borcumuz olduğunu düşündüğümüzden dolayı yola çıktık ve Hekimhan’a aday adaylığımı açıkladım. Hekimhan’ın daha ileri gitmesi ve ismine, kültürüne, düşüncesine layık bir şekilde yönetilmesi ve sorunların çözülmesi için yola çıktık. Gelen taleplerden dolayı yıllarca görev yaptığım memleketim olan Hekimhan Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusu yapıyoruz” dedi.

Hasan Avşar “Umuyorum ki bu karar ilçemiz ve halkımız için hayırlısı olur. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Hekimhan için elimizden gelen tüm fedakarlıkları yapacağız. Bunun için hep birlikte olacağız. Sizlerin desteği ile daha güzel ve yaşanılabilir bir Hekimhan için ben değil biz olgusuyla hareket etmeliyiz. Bana destek olan ve güvenen tüm Hekimhan

Halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardında Hasan Avşar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş’a aday adaylık başvuru formunu teslim etti. Aday adaylık başvuru formunu yoğun alkışlar arasında teslim eden Hasan Avşar partililere teşekkür etti.

Haber& Foto: Erdal ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme