Gülerken Ağlamak

Birinci ligde son haftalara yaklaşırken zirveye oynayan takımlar ve küme düşmemeye oynayan takımlar maçlarda varını yoğunu ortaya koyarken istediklerini elde etmek için Maçın son düdüğü ne kadar en iyi mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar.

Birinci ligde son haftalara yaklaşırken zirveye oynayan takımlar ve küme düşmemeye oynayan takımlar maçlarda varını yoğunu ortaya koyarken istediklerini elde etmek için Maçın son düdüğü ne kadar en iyi mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalışıyorlar.
Bir puanın bile çok değerli olduğu Bu haftalarda verilen mücadele deyim yerindeyse takdire şayandır. Özellikle bir takım şampiyonluğu oynuyorsa rakiplerin o takımı ne kadar ciddiye aldıklarını Şanlıurfa maçında daha net gördük. Her ne kadar bu maçtan Evkur Yeni Malatyaspor Galip ayrılsada özellikle ikinci yarıda futbolcuların oyundan kopmalarını daha net gördük. Özellikle bir takım Lig'in lideri ise Sahada ona göre bir duruş sergilemelidir. Ikinci yarıda iki sıfır  öndeyken yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayıp maçın sonlarında Evkur Yeni Malatyaspor un   ne kadar zor anlar yaşadığını hepberaber izlemiş olduk. Aynı sorunu geçen haftaki Balıkesir maçında yaşamış olsak da anlaşılan bu maçtan ders alınmamış. Bir takım Eğer şampiyon olmak istiyorsa en ince detayına kadar düşünüp ona göre hareket etmelidir. Özellikle futbolcuların bireysel hataları ve bireysel oynama istekleri her hafta daha da artarken bu takımı büyük zararlar verebilir.
Çok büyük avantaj yakaladığı Bu hafta da Evkur Yeni Malatyaspor'un maçlara daha ciddi bir şekilde hazırlanması gerekir. Şampiyonluğa oynayacak olan takımlarla oynanacak olan maçları da göz önüne alacak olursak puan farkının korunması halinde Evkur Yeni Malatyaspor un Süper Lig'e çıkmaması ancak kendi yapmış olduğu hatalardan kaynaklanır.
Özellikle burada kaleci Ertaç a bir parantez açmak gerekir ki alınan puanlar da en büyük pay sahibi olanlardan biri. Saha içinde  olan yardımlaşma ön plana  çıkarken oyun içinde  yapılan  gereksiz  hatalar  bu yardımlaşmanın  önüne  geçiyor Önümüzdeki hafta ligin ikinci yarısında çok iyi bir çıkış yakalayan Manisaspor deplasmanına  gidecek olmamız ve bu yakalamış olduğumuz puan farkını korumamız gerekir. Her ne kadar Onların da düşmemek için puana ihtiyacı olsa da şampiyon olmak istiyorsak Buradan da puanla ayrılmamız gerekir özellikle iç saha maçlarını kayıpsız kapatırsak   deplasmandan alınan puanlar bizim için süper lig yolunu açacaktır Bu haftadan sonra inşallah Evkur Yeni Malatyaspor'un işini daha ciddi alarak Balıkesir ve Şanlıurfa maçlarındaki düştüğü hataya düşmez puan kayıpları yaşamadan yoluna devam eder. Kısacası yolun sonuna yaklaştığımız Bu haftalarda gülerken ağlamayız ve yolumuza Süper Lig yolunda devam ederiz.

Bakmadan Geçme