Güç zehirlenmesinden heva, heves ve kibirden Allah'a sığınmamız lazım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi Belediyesince yaptırılan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi Belediyesince yaptırılan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı.

Yaşam Merkezi'nin açılış törenine; MHP'li Fendoğlu'nun yanı sıra, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, engelliler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP'li milletvekili Fendoğlu, bu incelemeler sonrası engelli vatandaşlarımızın her daim yanında olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Battalgazi Belediyesi 4,5 milyonluk Engelsiz Yaşam Merkezi yatırımı ile Türkiye'deki ilklerinden birini gerçekleştirdi. Engelli bireylerimiz için sadece bölgeye değil aynı zamanda Türkiye'ye örnek olacak nitelikte bir yaşam merkezi kurulmuş durumda. İçerisinde hem küçükler hem de büyükler için yüzme havuzunun olduğu, kütüphanelerin, kafeteryaların bulunduğu, her türlü sportif aktivitelerin ve fizik tedavi ünitelerinin yer aldığı çok amaçlı bir tesis kurmuş Battalgazi Belediyemiz. Bu hizmet ile engelli bireylerin yaşama tutunmaları ve başarılı işler yapmaları kolaylaşacak ve gerçekleştirdikleri kültürel ve sosyal aktivitelerle üretime katkı noktasında gelişimlerine katkı sunulacaktır. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin öncülerinden biri olan Battalgazi Belediyesini bu yatırımı için tebrik ediyorum. Engelli vatandaşlarımızı da bu hizmetten yararlanmaya davet ediyorum."

Fendoğlu daha sonra,"“Selahattin Başkanı taraflı tarafsız anlatmaya gerek yok kanımca. Yaptığı hizmetler ve çalışmalar ile, siyasi partisi ne olursa olsun herkesin gönlünde taht kurmuş bir kişiliktir. Bu kadar kısa süre içerisinde  Malatya’mızda ve  bölgede çok güzel bir tesis açmış. Düşünceleri ile engelleri ortadan kaldıran bir tesis yapılmış. Malatyalı olarak Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Tabi siyasette oylar Allah'ın rahmeti gibi üzerimize yağar iken, bizler o görevlere halkın vekili olarak, hizmetkarı olarak seçilen vekiller güç zehirlenmesinden heva, heves ve kibirden Allah'a sığınmamız lazım. İşimiz halka hizmeti hakka hizmet düsturu gibi yapmaktır. Tabi 3 aylık bir vekil olunca çiçeği burnunda bazı şeyleri dos doğru söylüyorum. Ama kim Malatya'ya hizmet ediyorsa, siyasi parti gözetmeksizin kendisinin arkasında oluruz ve destekleriz. Bunu da buradan deklare ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme