Girişimcilik Kursu Devam Ediyor

Gençlik Konseyi ve İşkur İş Birliği ile 100 Kişilik Girişimcilik Kursu Eğitimi Devam Ediyor

İşkur İl Müdürü Vahap Toman'ın ve Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz'un katılımı  ile  Kursiyerlere İşkur ve Gençlik Konseyi temalı Pasta Kesimi yapıldı. 

 

Eğitim Merkezinde Konuşan Genel Başkan Bayduz şu ifadelere yer verdi.;

 

 

" Bugün 100 Gencimize Girişimcilik Eğitimi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda devlet erkanımızın Gençlere sunduğu büyük imkanlara aracı olup onları İş Dünyasına hazırlamayı hedeflemekteyiz. Gençlik olarak daima gençlerin yanındayız.

Gençlik bizim geleceğimizdir, gençlik bizim varoluş sebebimizdir. Biz, gençler olarak Devletimize ve Milletimize sahip çıkmalıyız.

Çünkü Gençler artık bilinçli, gençler artık başarılı ve gençler artık sorumluluk sahibi. Bu yüzden bizlerde Mensubu olduğumuz Gençliği temsilen gençliğe hizmet ediyoruz, buda Sosyal Devlet ilkesinin bize sunmuş olduğu en büyük kanıttır.

 İşkur İl Müdürümüz Vahap Toman Beyin Katkılarıyla  ve Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile Gençlerimizi iş dünyasına ve Ticaret dünyasına hazırlamak için Kolları sıvadık. Umuyorum ki Milletimizin özlediği gençliği yetiştiriyoruz. Milletimizin umutla beklediği yardımsever ve Girişimci gençliği yetiştiriyoruz. İmkanlarin kapılarını bize sonuna kadar açan herkese teşekkür ediyorum.

İş Kur İl Müdürü Vahap Toman ise;

"Girişimcilik Eğitimin de aracı olan Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz Bey'e ve ekibine teşekkür Ediyorum. Güzel çalışmalara ve güzel projelere imza atıyorlar. Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizler de daima gençlerin yanında olacağız. Her alanda destek vereceğiz.Gençlerin bize ihtiyacı olduğu gibi, bizimde gençlere ihtiyacımız vardır." dedi.

Bakmadan Geçme