Gençlik Meclisi Tıp Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin organizasyonunu yaptığı kahvaltı programına ilgi yoğun oldu.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonunu yaptığı kahvaltı programına ilgi yoğun oldu.

            Sanat Sokağı’nda bulunan Kent Konseyi binasında gerçekleşen kahvaltı programına Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Malatya Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle Gençlik Meclisi üyeleri bir araya geldi. Açık büfe yapılan kahvaltıda bir araya gelen gençler fikir alışverişinde bulunarak düşünce ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldular. Lise öğrencileri hedeflerini abi ve ablalarına anlatırken üniversite okuyan öğrenciler de genç arkadaşlarının heyecanını paylaşarak onlara yol göstermeye çalıştı.

            Tıp Fakültesi öğrencilerinden Talip Kılıç organizasyonla ilgili şunları kaydetti: “Gençlik Meclisinin yaptığı çalışmaları zaten takip ediyorduk ve bizlerde bu konuda hem daha iyi tanımak hem de imkânlardan daha iyi faydalanabilmek adına bu davete icabet ettik. Bizlere olan yoğun ilgiden ve karşılamadan dolayı Gençlik Meclisi’ne teşekkür ederim.” dedi.

            Programla ilgili söz alan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Ateş: “Gençlik Meclisimizin düzenli olarak yapmış olduğu kahvaltı programlarının amacı Gençlik Meclisi nedir, neler yapar, işleyişi nasıldır? Gibi sorulara cevap vermek hem de Gençlik Meclislerinin sahip olduğu potansiyellerden tüm gençlerin faydalanmasını sağlamaktır. Programa katılımlarından dolayı Tıp Fakültesinde okuyan öğrenci arkadaşlarıma ve liseli kardeşlerime teşekkür ederim.” dedi.

            Program Sanat Sokağı’nda bulunan Gençlik Merkezi, Fotoğraf Makinesi Müzesi ve Malatya Kültür Evi gezisinin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme