Gençlik Konseyi'nden Avşar'a Ziyaret:

AVŞAR,'İMANLI,ŞUURLU, VATANINI SEVEN GENÇLİK İSTİYORUZ'

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve beraberindeki yönetim ile birlikte, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ‘a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Ziyarette Gençlik Konseyi ile ilgili bilgiler aktaran,  Gençlik konseyi Genel Başkanı Bayduz, “Gençlik Konseyi olarak 10.500 genç ile birlikte yola devam ediyor. Yaklaşık olarak 135 projeye imza attık. Kardeşlik Treni projemizde üçüncü organizasyonu gerçekleştireceğiz.  500 genç kardeşimizi tren ile Azerbaycan’a götüreceğiz. Aynı zamanda Kars-Tiflis-Bakü tren hattının tanıtımı da olacak” dedi.

Eğitimde önemli faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Bayduz, “Nasip olursa önümüzdeki süreçte Endüstri 5.0 eğitimini gerçekleştireceğiz. Bu eğitim dünyada hiç yapılmadı. Şuana kadar 4.0 yapıldı. Endüstri 5.0 eğitimini Malatya’da yapacağız. 9 üniversitemizin rektörünü Malatya’da ağırlayacağız.  “ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Avşar, “Gençlik konseyini yakinen takip ediyoruz. Çalışmalarınız Malatya’da olduğu gibi tüm Türkiye’de gıpta ile bakılmakta. Milliyetçi Hareket Partisi olarak elbetteki gençliğimizin yanında olacağız. Her türlü sorun ve şikayetlerinizde bilmelisiniz ki, sizlerin yanındayız.”dedi.

İmanlı, şuurlu ve vatanını seven gençlik olacaklarını bildiklerini belirterek, “Bizim davamız 5000 şehidin kanı ile yoğrulmuş kutsal bir davadır. İman, şuur ,aşk ve vatan sevdalısı bir partiyiz. Ve sizlerden isteğim, imanlı, şuurlu ve vatan sevdalısı gençliğin daha çok kitlelere yaymanızdır.” Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme