Gazeteci Muhtar Adayı Özpolat Yerel Seçimlerde İddialı

2019 yerel seçimlerinde Yeşilyurt Atatürk Mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan genç aday Ali Özpolat, muhtarlığın bir meslekten öte gönül işi olduğunu söyledi.

2019 yerel seçimlerinde Yeşilyurt Atatürk Mahallesi muhtarlığı için seçmen huzuruna çıkacak olan genç aday Ali Özpolat, muhtarlığın bir meslekten öte gönül işi olduğunu söyledi.

Mahalle halkından muhtarlık için destek beklediğini yineleyen Özpolat, yenilikçi bir anlayış ile seçmenin gönlünde yer edinmeye talip olduğunu vurgulayarak “gençlerin neler yapabileceğini artık insanlarımız görmeli” dedi.

Gösterdiği cesaret örneği ile gençlere de siyasete atılma konusunda ışık olan muhtar adayı Ali Özpolat, “Gelişen teknoloji ve medeniyet adımlarına ayak uydurarak halkın sorunlarına en hızlı şekilde cevaplayabilme arzusundayız. “Biz susacağız, hizmetlerimiz konuşacak” sloganıyla seçim çalışmalarımızı başlattık. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık. Amacımız Vatandaşın işlerinde onlara köstek değil destek olmaktır. Hizmet aşkıyla yanan biri olarak çıktığımız yolda insanlara faydalı olmak istiyoruz. Bu nedenle de Mahallelimizi, Hemşerilerimizin desteklerini bekliyorum” dedi.

 Asıl mesleği Gazetecilik ve Bilişim Hizmetleri olan Ali Özpolat basına verdiği demeçte şu görüşlere yer verdi.

“Adım attığım bu yolda, yanımda olanları görmek beni mutlu etti. Henüz seçim çalışmalarına yeni başladık. Önümüzde tarih olarak uzun ama siyasi arenada kısa bir süre var. Mahallelimiz bizi tanıyor, biliyor. Elbette ki genç olmamız bakımından mahalle büyüklerimizin belli bir oranı şahsımı tanımayabilir. Kendilerini tek tek ziyaret ediyor amacımı ve neler yapabileceğimi anlatıyorum. İstiyorum ki; halkımızın da desteği ile gönül işiyle yapılması gereken muhtarlık vazifesine gelebilme ve yine yapacağımız başarılı işler ile halkımızın gönlünde yer edinmek. Biz, muhtarlıklığın gönül işi olduğunu biliyor ve İyi Hizmet Herkesin Hakkı diyoruz” dedi.

 “SÖZ VERMİYORUZ, ALTI DOLU İŞLER BAŞARMAK İSTİYORUZ”

Özpolat, “Biz oturmak için değil, vatandaşa, mahallemize faydalı olmak için bu yola çıktık. Kenarda durmak bize yakışmaz. Söz vermiyoruz biz. Sizlerin desteğiyle icraatlarımızı gerçekleştirerek altı dolu sözler söylemek istiyoruz. Telefonumuzun her an açık olması bizde bir sözdür.” açıklamasında bulundu.

 24 Haziran genel seçimlerinin güven ortamı içinde tamamlandığını ifade eden Ali Özpolat, mahalli idareler seçimlerinin de aynı havada tamamlanması temennisinde bulundu.

Gazeteci ve Yazılımcı olan Yeşilyurt ilçesi Atatürk Mahallesi muhtar adayı Ali Özpolat renkli siması ile Malatya basınının tanınan isimlerinden.

Bakmadan Geçme