Franchise da FM Kahve Konteynır Sattı

Sıcak ve soğuk içecek sektörünün lider ana ürün tedarikçisi Çekirdekten Fincana Tecrübeli Yolculuk 'FM Kahve' transatlantik gemilerde yük taşınan konteynırlara farklı misyon kazandırdı. Franchising fuarında bir ilke imza atarak konteynır cafe bayiliği verdi.

Sıcak ve soğuk içecek sektörünün lider ana ürün tedarikçisi Çekirdekten Fincana Tecrübeli Yolculuk  “FM Kahve” transatlantik gemilerde yük taşınan konteynırlara farklı misyon kazandırdı. Franchising fuarında bir ilke imza atarak konteynır cafe bayiliği verdi.

 “Kahramanmaraşlı Franchise Fuarının Gözdesiydi”

FM Kahve yönetim kurulu başkanı Mehmet Ata Koca gazetemizin Marmara bölge muhabiri Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada cafe restoran sektöründe gemi konteynır cafe bir ilk dedi. Hizmet sektöründe daima ilklerin temsilcisi olduk. FM KAHVE ailesi olarak 16.Uluslararası Franchising ve Markalı Ürünler Fuarına özel geliştirdiğimiz Konteynır Cafe and Food konseptimizle de fuarın gözdesiydik. 

“Ödüllü Türk Kahvesi, Reyhasıyla Büyüledi”

Türkiye’de ilk defa Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin (TKKD) himayesi ve hakemliğinde düzenlenen etkinliğe gizlilik kuralları gereği isimleri açıklanmayan 35 farklı kahve firması en özel harmanlarıyla katılırken, yarışmanın baristalığını ise Atilla Narin üstlendi. Baristalar Derneği üyelerinden oluşan jürinin değerlendirmeleri ve oyları sonucunda 1. Türk Kahvesinde Yeni Ufuklar Kahve Harmanları Yarışması’nın galibi, Habeşistan Harar (yüzde 90) ve Brezilya Minas (yüzde 10) kahvelerinden oluşan harmanıyla Cafe Rino oldu. Fuar ziyaretçileri yarışma da Türkiye şampiyonu seçilen Cafe Rino’nun baristası Atilla Narin elinden ödüllü Türk kahvesini tatma fırsatı yakaladı. Naim Koca ile Atilla Narin kaleme aldıkları Gelenek ve Göreneklerimize Göre “TÜRK KAHVESİ- ANADOLU’NUN KAYIP Kahveleri” adlı kitabı imzalatma fırsatı da yakaladılar. 

 “Fuar Bereketli Oldu”

Franchising fuarı beklentilerimize cevap verdi mi evet. Biz cafe sektörünün öncü markalarının ana tedarikçisi konumunda bir firmayız. Fuara işsiz gençlerimize iş imkanı sunan lise ve üniversite okuyanlara 2-3 ay eğitimler vererek sektörün kalifiye personel ihtiyacına cevap olan BARİSTA AKADEMİ, restoran cafe konseptinde DAVİD PEOPLE Cafe and Food ve alışveriş merkezleri, üniversiteler, stadyumlar, ana cadde, hastane, mesire alanları, sahil beldeleri ve turizm kentlerinde kullanım rahatlığı ve topla yükle istediğin yere götür sistemi mantığında bir ilk olan gemi konteynır dizaynı FM Kahve ile katıldık. 

 “Gezdik, Dolaştık, Gözlemledik, Emeği Alınteri Vardı”

“ Franchising ve Markalı Bayim Olur Musun fuarı süresince fuarı ziyaret ettik. Fuardaydık. Fuara sektörün önemli oyuncularından birisi olan yine made in Kahramanmaraş imzası taşıyan Gönül Kahvesi de oradaydı. Bilhassa Kahramanmaraşlı fuar ziyaretçileri FM Kahve stantlarında misafirlerini ağırladı. Orada hasbihal etti. Mehmet Ata Koca hemşehri canlısı biri olması kardeşi Naim Koca Bey de keza hemşehrilerine düşkün olması fuara gelen her kim olduysa en âlâ şekilde ağırladılar. Kahramanmaraş’tan sadece fuar için Mehmet beyi için gelen MEBA Yufka İsmail Bağrıaçık dondurma sürprizi de yapmıştı. Ofis mobilyalarında şehrin önemli sanayicileri arasında gösterilen Mehmet Yenisolak, Avrupa’dan Asya’ya ünlü kozmetikçi ve parfüm üreticisi hemşehrimiz Hakan Parfümcüoğlu, Yeşilçam Kahve Evi Ali İhsan bey, ofis ve büro sarf malzemeleri ithalatçısı hemşehrimiz Sema Yiğit hanımefendi, hemşehrimiz ünlü organizatör ve menajer Burhan Zorlu ve MARASTA Dondurma Marmara Bölge Genel Müdürü Bülent Yağlıcı, ünlü oyuncular Banu Alkan, Coşkun Göğen ve çok sayıda iş ve sanat dünyasının yatırımcıları FM Kahve konteynır cafe standındaydı.”

 “Limonatası da Kahve Çekirdeği Kadar İddialı”

Soğuk içecek limonata şurubu tesisimiz el değmeden tam otomatik makinelerle dolum yapıyor. Soğuk ve sıcak içecek sektöründe neden lideriz 10 marka ile 50 il de avmler ve gözde turistik beldelerdeyiz, dedi.

Kahramanmaraş’ta temeli atılan ve yerli ürün tedariki konusunda ve cafe restoran mimari işleri ve malzemelerinde made ın Kahramanmaraş diyoruz. Doğduğumuz şehre vefa borcumuz var. Biz diyoruz ki; uzayan kol bizden olsun, memleketimizden olsun.

Bakmadan Geçme