Film Projesine Destek Büyüyor

Ankara ve Bursa temaslarından oldukça önemli sonuçlar elde eden genç girişimcilere Kuşadası ve İzmir'den de destek geldi.

“Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” ile Türkiye’nin tanıtımına önemli bir destek vermeyi amaçlayan Yapımcı/Senarist Ahmet Bölükbaşı ve şirketin Kurumsal İşler Direktörü Ahmet Doğan’a proje kapsamında destek sürüyor.

Kuşadası’nda Marko Paşa Yayın Grubu Ve Oteller Zinciri Sahibi Muharrem Demir projeye destekleyici olarak ilerleyen zaman diliminde projeye ortak olmayı düşündüklerini dile getirdi. Demir özellikle turizm yeri olmaları nedeniyle Türkiye’nin bu tarz projelere ihtiyacı olduğunu ve bu anlamda incelediği projenin oldukça başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bölükbaşı ve Doğan ise Demir’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kuşadası ziyaretinin ardından İzmir’e geçen Yapımcı/Senarist Ahmet Bölükbaşı ve şirketin Kurumsal İşler Direktörü Ahmet Doğan burada İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Hemşerimiz Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

“HEMŞERİLERİMİN ZİYARETİ BİZİ ONURE ETTİ”

Başkan Selvitopu proje’ye ellerinde olan imkân dâhilinde mutlaka destek vereceklerini belirterek “hemşerilerimin ziyareti bizi onure etti” dedi. Selvitopu ayrıca “Kültürel miraslarımızı korumalı ve tanıtımlarına destek vermeliyiz. Bizler birlik olursak bizi kimse yıkamaz. Bu anlamda bu tarz filmler İzmir ve Malatya’nın marka değerini uluslar arası arenada daha kıymetli bir noktaya getirecektir. Malatya denildiğinde ilk akla gelen Kayısı’yı da daha büyük pazarlara tanıtma ve pazarlama imkânını Malatya’nın tanıtımı ile bulacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Selvitopu konuşmasının sonunda genç girişimcileri ilerleyen günlerde mutlaka İzmir’e tekrar beklediğini ifade etti.

Ziyaretten oldukça memnun kalan Bölükbaşı ve Doğan Başkan Selvitopu’na verdikleri destek için teşekkür ederek Konya’ya geçti.

Bakmadan Geçme